Αυτό είναι το ασφαλέστερο αυτοκίνητο για παιδιά – Η κορυφαία βαθμολογία που απέσπασε

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes EQE SUV

Με την ολοκλήρωση του 2023, έχει ενδιαφέρον να δούμε κάποια στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση δεδομένων του ευρωπαϊκού οργανισμού Euro NCAP. Ανατρέχοντας στις βαθμολογίες για την προστασία παιδιών, διαπιστώσαμε ότι μέσα στο 2023 υπήρξε νέα επίδοση-ρεκόρ και καταγράφηκε στις δοκιμές της Mercedes EQE SUV.

Δείτε επίσης: Οι Γερμανοί καινοτόμησαν ξανά – Πρώτο crash test μεταξύ ηλεκτρικών (+video)

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο των 2.580 κιλών (έκδοση EQE SUV 350 4MATIC) κατάφερε στην συγκεκριμένη κατηγορία να πετύχει βαθμολογία 90%, η οποία είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλου μοντέλου. Έτσι, η Mercedes EQE SUV είναι βάσει του Euro NCAP το ασφαλέστερο αυτοκίνητο για τα παιδία.


 

Βέβαια, εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις της και στις άλλες κατηγορίες, με αποτέλεσμα να βαθμολογηθεί στο τέλος με πέντε αστέρια και να καταταγεί στην 6η θέση της συνολικής κατάταξης διαχρονικά. Αξιοσημείωτο είναι ότι στην προστασία ενηλίκων πήρε 87%, στην προστασία πεζών 80% και στην αποτελεσματικότητα των συστημάτων ασφαλείας 85%.

Ακολουθεί το σχετικό video του οργανισμού Euro NCAP στο οποίο μπορείτε να δείτε τις δοκιμές πρόσκρουσης του γερμανικού μοντέλου. Από το στιγμιότυπο 1:22 κι έπειτα προβάλλονται οι δοκιμές που σχετίζονται με την προστασία παιδιών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.