Αυτό είναι το best-seller SUV της Ευρώπης σε λιανικές πωλήσεις – Παράγεται ένα κάθε λεπτό!

Μπορεί να μην κέρδισε την απόλυτη πρωτιά στα SUV, αλλά βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης, αν εξαιρέσουμε τις ταξινομήσεις λόγω μακροχρόνιας μίσθωσης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Dacia Duster

Όταν γνωστοποιούνται τα best-seller μοντέλα ανά κατηγορία, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μεγάλο ποσοστό αυτών είναι αυτοκίνητα μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing). Συνεπώς, έχει ενδιαφέρον να δούμε και τι συμβαίνει αν εξαιρεθούν τα συγκεκριμένα. Πρόσφατα, γνωστοποιήθηκε πως το best-seller μοντέλο σε όλες της κατηγορίες των SUV ήταν το Dacia Duster για την χρονιά 2022.

Το Duster παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2010, ανανεώθηκε το 2017 και ανέβηκε στην κορυφή, επαναπροσδιορίζοντας τους κανόνες της κατηγορίας των SUV. Πρόσφατα έγινε η αποκάλυψη της τρίτης γενιάς, η οποία για πρώτη φορά φέρει full υβριδική έκδοση. Η παραγωγή έχει φτάσει στις 2,2 εκατ. μονάδες και ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε ότι περίπου 1.000 Dacia Duster βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής των εγκαταστάσεων της Dacia στο Πιτέστι της Ρουμανίας κάθε μέρα, δηλαδή σχεδόν ένα κάθε λεπτό!

Πρώτη φορά με full-hybrid έκδοση
Πέρα από τις υπόλοιπες εκδόσεις, το νέο Dacia Duster έρχεται στην έκδοση HYBRID 140 του ομίλου Renault Group. Φέρει υβριδικό σύστημα με συνδυαστική ισχύ 140 ίππων, περιλαμβάνει έναν 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,6 λτ. με ισχύ 94 ίππων, δύο ηλεκτροκινητήρες (ένας κινητήρας 49 ίππων και μια γεννήτρια εκκίνησης υψηλής τάσεως) και ένα ηλεκτρικό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (με 4 σχέσεις για τον κινητήρα και 2 σχέσεις για τον ηλεκτροκινητήρα). Σύμφωνα με την Dacia, μπορεί να επιτευχθεί αμιγή ηλεκτροκίνηση μέχρι και στο 80% του χρόνου κίνησης στην πόλη.


Αναλυτικότερες πληροφορίες για τη νέα έκδοση μπορείτε να βρείτε στο σχετικό μας κείμενο πατώντας εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.