Αυτό είναι το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο πόλης στην Ελλάδα το Ά εξάμηνο 2021

Η κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης είναι από τις αρκετά δημοφιλής στην χώρα μας. Ποιο είναι όμως το μοντέλο με τις περισσότερες ταξινομήσεις σε αυτήν;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το πρώτο εξάμηνο στην χώρα μας έκλεισε εμπορικά και ο ΣΕΑΑ με την βοήθεια της ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τα επίσημα στοιχεία ταξινομήσεων νέων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Τι γίνεται όμως στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης; Μία κατηγορία αρκετά δημοφιλής στην χώρα μας στην οποία έχουμε παραδοσιακούς… παίκτες όπως τα Fiat Panda, Toyota Aygo, Hyundai i10, Kia Picanto, Renault Twingo, smart Fortwo και Fiat 500; Ποιο είναι το μοντέλο εκείνο που κατάφερε να σημειώσει τις περισσότερες ταξινομήσεις στην χώρα μας το πρώτο εξάμηνο του 2021;

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του ΣΕΑΑ και της ΕΛΣΤΑΤ το πρώτο σε ταξινομήσεις μοντέλο στην χώρα μας, στην κατηγορία A (ή μίνι ή αυτοκίνητο πόλης αν προτιμάτε) είναι το Hyundai i10. Το μοντέλο της κορεάτικης μάρκας έχει πραγματοποιήσει από την αρχή του έτους ως και το τέλος του εξαμήνου 1.560 ταξινομήσεις, αφήνοντας δεύτερο το Toyota Aygo με 1.372 ταξινομήσεις για το αντίστοιχο διάστημα.

Στην τρίτη θέση έχουμε το Fiat Panda, το οποίο είναι στις 996 ταξινομήσεις για το πρώτο εξάμηνο του 2021, ενώ την πεντάδα κλείνουν τα Fiat 500 και Kia Picanto με 683 και 564 ταξινομήσεις αντίστοιχα.

Για την ιστορία να πούμε πως ο μήνας Ιούνιος έκλεισε με το Hyundai i10 στην πρώτη θέση με 448 ταξινομημένα αυτοκίνητα, ενώ πίσω του είχαμε… ισοβαθμία με Toyota Aygo και Fiat Panda στα 330 αυτοκίνητα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.