Αυτό είναι το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς – Για 7η φορά στη γαλλική εταιρεία

Επτά μοντέλα έφτασαν στην τελική ευθεία, ένα όμως κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο! Δείτε το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2024...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Renault Scenic

Έπειτα από την τελική ψηφοφορία 22 κριτών, το Renault Scenic αναδείχθηκε ως το ευρωπαϊκό “Car of the Year” για το 2024. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά πόσους βαθμούς συγκέντρωσε, αλλά και πως διαμορφώθηκε η συνολική κατάταξη.

Δείτε επίσης: Τα Peugeot που “σάρωσαν” στην Ελλάδα – Πάνω από Toyota Yaris Cross και C-HR

Η τελετή που θα δείτε στο video που ακολουθεί πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και το Renault Scenic E-Tech κατέκτησε την πρώτη θέση χάρη στις 329 ψήφους που συγκέντρωσε. Πρόκειται για την 7η φορά που το εν λόγω τρόπαιο καταλήγει στην γαλλική εταιρεία στα 61 χρόνια που πραγματοποιείται ο θεσμός.


Στην δεύτερη θέση, σε απόσταση “αναπνοής”, βρέθηκε η BMW Σειρά 5, η οποία συγκέντρωσε 308 πόντους, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώθηκε με το Peugeot 3008 των 197 πόντων. Ακολουθεί η σχετική κατάταξη και άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι τα τέσσερα από τα επτά μοντέλα προσφέρονται ως αμιγώς ηλεκτρικά, συμπεριλαμβανομένου του νικητή.

Αμιγώς ηλεκτρικό με δύο εκδόσεις
Το Renault Scenic E-Tech Electric παρουσιάστηκε πριν από μερικούς μήνες και θα προσφέρεται ως ένα αμιγώς ηλεκτρικό. Βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-EV του ομίλου και όσον αφορά στις διαστάσεις, το μήκος αγγίζει τα 4.470 χλστ., το πλάτος τα 1.864 και το ύψος τα 1.571 χλστ. Η γαλλική εταιρεία τόνισε πως θα προσφέρεται στο κοινό σε δύο εκδόσεις, οι οποίες διαφοροποιούνται ως προς την ισχύ του κινητήρα, αλλά και την χωρητικότητα της μπαταρίας.

Βασική επιλογή αποτελεί αυτή με μπαταρία χωρητικότητας 60 kWh με μέγιστη ισχύ φόρτισης τα 130 kW. Σε αυτή την περίπτωση, το νέο Renault Scenic κινείται με ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 163 ίππων και η μέγιστη ροπή αγγίζει τα 280 Nm. Η αυτονομία αγγίζει σε αυτή την περίπτωση τα 420 χλμ.

Η ισχυρότερη “High Range” έκδοση φέρει μπαταρία χωρητικότητας 87 kWh, με μέγιστη ισχύ φόρτισης 150 kW και αυτονομία που ξεπερνά τα 620 χλμ. Το ηλεκτρικό μοτέρ είναι εμφανώς ισχυρότερο, μιας και αποδίδει 220 ίππους και 300 Nm ροπής. Αυξημένη σε αυτή την περίπτωση είναι και η τελική ταχύτητα, η οποία από τα 150 χλμ./ώρα “σκαρφαλώνει” στα 170 χλμ./ώρα.

Ακολουθεί το σχετικό video, όπου από το στιγμιότυπο 30.00 θα δείτε τη στιγμή της ανάδειξης του νικητή για το ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.