Τα Peugeot που “σάρωσαν” στην Ελλάδα – Πάνω από Toyota Yaris Cross και C-HR

Δύο στα δύο έκανε η Peugeot στις δημοφιλές κατηγορίες των SUV. Δείτε τα μοντέλα που "έστειλαν" στη δεύτερη θέση τους ιαπωνικούς τους αντιπάλους...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
δημοφιλέστερα SUV

Τα τελευταία χρόνια, οι κατηγορίες B-SUV και C-SUV “καλπάζουν” στην ελληνική αγορά και ο ανταγωνισμός είναι κάτι παραπάνω από σκληρός. Τον πρώτο μήνα του 2024, οι Γάλλοι απέδειξαν πως μπορούν να ηγηθούν στις δύο πιο δημοφιλείς κατηγορίες των SUV, πετυχαίνοντας πολύ καλή εμπορική πορεία.

Δείτε επίσης: Για πρώτη φορά εκτός τριάδας το Toyota Corolla – Τα μοντέλα που το “εκτόπισαν”

Ξεκινάμε από τα B-SUV, κατηγορία που για τον Ιανουάριο του 2024 best seller αναδείχθηκε το Peugeot 2008. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε το Suzuki Vitara, ενώ η τριάδα ολοκληρώθηκε με το MG ZS. Αξιοσημείωτο εδώ είναι να αναφέρουμε ότι το best seller της B-SUV για το 2023, το Toyota Yaris Cross, βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Ακολουθεί η κατάταξη του Top 10 στα B-SUV.


Ηγέτης στα C-SUV το Peugeot 3008
Ακόμα μία πρωτιά για τους Γάλλους βλέπουμε στα C-SUV, μία επίσης δημοφιλής κατηγορία στην Ελλάδα. Εκεί, τον Ιανουάριο του 2024 στην κορυφή βρέθηκε το Peugeot 3008, ενώ στην δεύτερη θέση συναντάμε τον αντίπαλο από την Ιαπωνία που δεν είναι άλλος από το Toyota C-HR. Η τριάδα ολοκληρώνεται με το Nissan Qashqai, όπως θα δείτε στον πίνακα που ακολουθεί:

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.