Για πρώτη φορά εκτός τριάδας το Toyota Corolla – Τα μοντέλα που το “εκτόπισαν”

Το δημοφιλές ιαπωνικό μικρομεσαίο υποχώρησε στην τέταρτη θέση της κατηγορίας του τον περασμένο Ιανουάριο. Δείτε τα μοντέλα που το προσπέρασαν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi A3

Μπορεί μέσα στο 2023 το Toyota Corolla να τερμάτισε στην τρίτη θέση των μικρομεσαίων οικογενειακών, αλλά σε κανέναν μήνα δεν υποχώρησε κάτω από την τρίτη θέση. Κάτι τέτοιο, συνέβη τον περασμένο Ιανουάριο, όπου το είδαμε να βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Πάμε να δούμε τα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων.

Δείτε επίσης: TOP-5 στην Ελλάδα τον Ιανουάριο – Οι μάρκες που επέλεξαν οι Έλληνες

Τον πρώτο μήνα το 2024, λοιπόν, στην πρώτη θέση βρέθηκε η BMW Σειρά 1 με 217 ταξινομήσεις. Στην δεύτερη θέση ακολούθησε ακόμα ένα γερμανικό μοντέλο, το Audi A3 με 201 ταξινομήσεις. Τα δύο αυτά μοντέλα κατάφεραν να προσπεράσουν το Toyota Corolla στο σύνολο του έτους 2023.


Αυτή τη φορά, όμως, ένα ακόμα μοντέλο έστειλε το ιαπωνικό μικρομεσαίο στην τέταρτη θέση. Πρόκειται για το Hyundai i30, το οποίο βρέθηκε στην τρίτη θέση με 165 ταξινομήσεις, αφήνοντας στην τέταρτη θέση το Corolla των 91 ταξινομήσεων.

Στον πίνακα που ακολουθεί θα δείτε πως διαμορφώθηκε η πρώτη δεκάδα των μικρομεσαίων οικογενειακών στον πρώτο μήνα του 2023!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.