Αυτό είναι το ισχυρότερο VW Golf στην ιστορία των Γερμανών (+video)

Τα 20 του χρόνια κλείνει το τμήμα R Performance της Volkswagen και οι Γερμανοί το γιορτάζουν με το ισχυρότερο VW Golf της ιστορίας τους. Δείτε την ισχύ του!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
VW Golf R 20 Years

Έχουν περάσει ακριβώς 20 χρόνια από τότε που θεσπίστηκε το τμήμα “R Performance” της Volkswagen, το οποίο αναλαμβάνει την παραγωγή των πιο ισχυρών εκδόσεων της εταιρείας. Όλα ξεκίνησαν το 2002 με το VW Golf R32 και τώρα, δύο δεκαετίες μετά, οι Γερμανοί γιορτάζουν την επέτειο με το ισχυρότερο Golf όλων των εποχών. Ας γνωρίσουμε το νέο VW Golf R “20 Years”.

Διαβάστε επίσης: Αυτό ήταν το μοντέλο με τον ισχυρότερο 20V του VW Group

To συγκεκριμένο μοντέλο βασίζεται ασφαλώς στο απλό Golf R, αλλά φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στα μηχανικά του μέρη. Ξεκινώντας από την εξωτερική εικόνα, το VW Golf R “20 Years” προσφέρεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς που δημιουργούν αντιθέσεις. Ο πρώτος είναι ένα μπλε “Lapiz Blue” με μαύρες ζάντες και καθρέφτες, ενώ ο δεύτερο είναι λευκό αμάξωμα με μπλε ζάντες και καπάκια καθρεπτών.

Όσο για τις ζάντες, το μέγεθός τους αγγίζει τις 19 ίντσες, στο εσωτερικό τους “φιλοξενούν” μπλε δαγκάνες με το λογότυπο R και γύρω τους υπάρχουν ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 (προαιρετικός εξοπλισμός). Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με τα μπλε λογότυπα “R”, στοιχείο που απαντάται και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα το κάτω μέρος του “flat-buttomed” τιμονιού.

Πάμε και στο “ζουμί” της υπόθεσης που δεν είναι άλλο από τον κινητήρα, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για το ισχυρότερο Golf παραγωγής στην ιστορία της εταιρείας. Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός 2λιτρος TSI με κωδική ονομασία EA888, ο οποίος πλέον αποδίδει 333 ίππους (+13 από το Golf R). H κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω του αυτόματου DSG διπλού συμπλέκτη, το οποίο φέρει νέα χαρτογράφηση για ταχύτερες αλλαγές. Λοιπές αλλαγές αποτελούν το σύστημα εξάτμισης της Akrapovic, αλλά και το “Εmotional Start”, το οποίο κατά την εκκίνηση αυξάνει στιγμιαία τις στροφές στις 2.500 σ.α.λ.

To νέο VW Golf R “20 Years” θα κυκλοφορήσει εντός του 2022, είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά και θα προσφέρεται για περίπου ένα έτος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.