Αυτό είναι το μεγαλύτερο, 5-θυρο MINI Cooper – Με ισχύ έως 204 ίππους

Με δύο κινητήρες βενζίνης έφτασε το μεγαλύτερο MINI Cooper με τις επιπλέον δύο πόρτες για τους πίσω επιβάτες. Όλες οι λεπτομέρειες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MINI Cooper

Λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα του 3θυρου MINI Cooper, το 5θυρο Cooper έρχεται να προστεθεί τώρα στη γκάμα της εταιρείας. Θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος της Cooper C και την Cooper S. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά!

Δείτε επίσης: Το best seller SUV της Ελλάδος τώρα και ως υβριδικό (+τιμή εκκίνησης)

Με μήκος 4.036 χλστ., πλάτος 1.744 και ύψος 1.464 χλστ., οι διαστάσεις του αμαξώματος είναι σχεδόν πανομοιότυπες με αυτές του προκατόχου του υπογραμμίζοντας τη βασική ιδέα πίσω από κάθε MINI – που δεν είναι άλλη από τη δημιουργία όσο το δυνατόν περισσότερου χώρου στο εσωτερικό σε ένα αμάξωμα με μικρό συνολικό αποτύπωμα. Στην περίπτωση του 5θυρου MINI Cooper, το εσωτερικό προσφέρει αρκετούς χώρους για πέντε επιβάτες. Σε σύγκριση με το νέο 3θυρο MINI Cooper, το μεταξόνιο είναι μεγαλύτερο κατά 72 χλστ. και το μήκος του αμαξώματος κατά 172 χλστ. Το νέο 5θυρο MINI Cooper διατίθεται σε έντεκα χρώματα αμαξώματος. Για την οροφή, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία χρώματα που δημιουργούν αντίθεση, στο χρώμα του αυτοκινήτου και στη χαρακτηριστική multi-tone οροφή με χρωματική διαβάθμιση.


Τέσσερις εκδόσεις
Το αυτοκίνητο μπορεί να εξατομικευτεί μέσα από τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις. Η Essential είναι η βασική και δίνει έμφαση στη μινιμαλιστική συνολική εμφάνιση τονίζοντας ορισμένα λειτουργικά μέρη, όπως το βαμμένο σε χρώμα Vibrant Silver λογότυπο. Από την έκδοση Classic, η οροφή είναι διαθέσιμη σε μαύρο ή λευκό χρώμα, όπως και η οροφή Multitone με τη μοναδική χρωματική διαβάθμιση. Η αντίθεση με το χρώμα του αμαξώματος προσδίδει στο MINI Cooper μια ιδιαίτερα εκφραστική εμφάνιση. Στην έκδοση Favoured, το πλαίσιο της μάσκας και ορισμένα σχεδιαστικά στοιχεία φέρουν Vibrant Silver φινίρισμα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον εξατομικευμένο χαρακτήρα του MINI Cooper.

Η έκδοση JCW τονίζει τη σπορ πλευρά του 5θυρου MINI Cooper. Αποκλειστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως οι εντυπωσιακοί μπροστινοί και πίσω διαχύτες, το περίγραμμα της μάσκας και το γυαλιστερό μαύρο λογότυπο JCW, παραπέμπουν στην κληρονομιά της μάρκας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το Chili Red διατίθεται αποκλειστικά για την οροφή για τη δημιουργία αντίθεσης.

Με ισχύ έως 204 ίππους
Το νέο 5θυρο MINI Cooper διατίθεται με δύο αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης. Το εισαγωγικό μοντέλο είναι το MINI Cooper C, το οποίο διαθέτει τρικύλινδρο κινητήρα με απόδοση 156 ίππων και ροπή 230 Nm. Αυτό επιτρέπει στο όχημα να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 8,0 δευτερόλεπτα και να πετυχαίνει τελική ταχύτητα 225 χλμ./ώρα. Το MINI Cooper S διαθέτει τετρακύλινδρο κινητήρα 204 ίππων με μέγιστη ροπή 300 Nm. Επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 6,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι 242 χλμ./ώρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.