Αυτό είναι το μεσαίο SUV που δε χάνει την αξία του

Ποιο SUV διακρίνεται για την κορυφαία του υπολειμματική αξία; Ώρα να σας αποκαλύψουμε το ιαπωνικό μοντέλο που βραβεύτηκε γι' αυτό το λόγο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μία νέα διάκριση έλαβε το Mazda CX-30 κερδίζοντας τον τίτλο «Wertmeister 2021», μιας και αναδείχθηκε ως ο πρωταθλητής υπολειμματικής αξίας για το 2021. Με πιο απλά λόγια, αυτό σημαίνει πως το ιαπωνικό SUV δε χάνει την αξία του, ή καλύτερα, την χάνει πιο αργά συγκριτικά με άλλα μοντέλα της ίδιας κατηγορίας.

Διαβάστε επίσης: Ανανεωμένο Mazda CX-30 στην Ελλάδα. Δείτε την τιμή του

Η συγκεκριμένη διάκριση δόθηκε από το γερμανικό περιοδικό AUTO BILD και τον ανεξάρτητο ειδικό φορέα αξιολόγησης τιμών Schwacke, αφού έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο διατηρεί την αξία του περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μεσαίο SUV που διατίθεται στη Γερμανία.


«Είμαστε ενθουσιασμένοι που το CX-30 αποδεικνύεται ένα all around αστέρι», δήλωσε ο Bernhard Kaplan, διευθύνων σύμβουλος της Mazda Motors Deutschland (Mazda Germany). Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι ο τίτλος του Wertmeister αποτελεί μία ακόμα τρανή απόδειξη της ποιότητας και της αναγνώρισης για τη μάρκα.

Όσον αφορά τώρα στην υπολειμματική αξία, ο υπολογισμός της γίνεται με μοντέλα τετραετίας που διανύουν 15.000 χλμ. ανά έτος. Στην κατηγορία των μεσαίων SUV, την πρώτη θέση κατέκτησε το Mazda CX-30, όπως αναφέραμε, ενώ πίσω του βρέθηκαν τα Opel Mokka και Ford Puma.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη διάκριση για το Mazda CX-30. Στο παρελθόν έχει βραβευθεί ουκ ολίγες φορές, όπως για παράδειγμα για την σχεδίασή του με τον τίτλο «Car Design of the Year 2020-2021» από το Japan Automobile Hall of Fame. Επίσης, σημαντική διάκριση έχει λάβει και στον τομέα της ασφάλειας, όπου κέρδισε την ανώτατη βαθμολογία των πέντε αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του Οργανισμού Euro NCAP. Μάλιστα, πέτυχε και το μοναδικό στον κόσμο αποτέλεσμα του 99% στον τομέα της προστασίας των ενηλίκων επιβατών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.