Αυτό είναι το νέο εργαστήριο προώθησης ασφάλειας της Nissan (+video)

Η Nissan επέκτεινε το Τεχνικό Κέντρο Nissan North America (NTCNA) με έδρα το Michigan, με ένα νέο εργαστήριο προώθησης ασφαλείας, αξίας άνω των 40 εκατ. δολαρίων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan νέο Εργαστήριο Προώθησης Ασφάλειας 2021

Το νέο εργαστήριο της ιαπωνικής εταιρίας στη Β. Αμερική έρχεται να ενισχύει την έρευνα και την εξέλιξη πάνω στις δοκιμές ασφάλειας που πραγματοποιεί η Nissan στα οχήματα της και προσφέρει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη διαδικασία ανάπτυξης οχημάτων, ενώ προωθεί τον στόχο της Nissan για ένα μέλλον με σχεδόν μηδενικούς θανάτους από ατυχήματα.

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο που διακρίθηκε στον τομέα της ρυμούλκησης

“Αυτή η επέκταση υπογραμμίζει τη δέσμευση της Nissan στην περιοχή και μας επιτρέπει να είμαστε ένα παγκόσμιο κέντρο αριστείας για δοκιμές νέων οχημάτων”, δήλωσε ο Chris Reed, ανώτερος αντιπρόεδρος Έρευνας και Ανάπτυξης της Nissan Αμερικής και πρόσθεσε: “Ο στόχος των σχεδόν μηδενικών θανάτων καθοδηγεί πάντα τη δουλειά μας. Ο συνδυασμός αυτού του νέου εργαστηρίου καθώς και των τεχνολογιών παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας μπορούν να μας βοηθήσουν να φτάσουμε σε αυτόν τον στόχο.”


Η επέκταση του Εργαστηρίου Προώθησης Ασφάλειας παρέχει στη Nissan τη δυνατότητα να διεξάγει πλήρεις δοκιμές σύγκρουσης οχημάτων, πιστοποίηση οχημάτων, δοκιμές προηγμένης ανάπτυξης και συγκριτική αξιολόγηση. Οι μηχανικοί μπορούν να πραγματοποιήσουν 48 διαφορετικές προσομοιώσεις δοκιμών σύγκρουσης παθητικής ασφάλειας, λειτουργώντας αποτελεσματικά ως προς το χρονοδιάγραμμα και την ανάλυση των αποτελεσμάτων.

Οι εγκαταστάσεις των 10 και πλέον στρεμμάτων, είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα φωτογραφικά συστήματα υψηλής ταχύτητας, συστήματα συλλογής δεδομένων και με ένα ακριβές σύστημα ρυμούλκησης οχημάτων. Επιπλέον, ο χώρος διαθέτει ένα εργαστήριο βαθμονόμησης ανδρείκελων για τις δοκιμές, χώρο για την προετοιμασία των οχημάτων και ένα εργαστήριο ασφάλειας πεζών.

Σε ότι αφορά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το νέο Εργαστήριο Προώθησης Ασφάλειας είναι εξοπλισμένο για να αξιολογήσει την ακεραιότητα των μπαταριών υψηλής τάσης των ηλεκτρικών των Ιαπώνων, αξιοποιώντας την εμπειρία των βέλτιστων πρακτικών και πρωτοπορίας στην ηλεκτρική κινητικότητα, για πάνω από μια δεκαετία, από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς του LEAF.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται και επίσημα νέα γενιά Nissan GT-R

“Εδώ στο Εργαστήριο Προώθησης Ασφάλειας, εστιάζουμε στην παθητική ασφάλεια”, εξηγεί ο Mike Bristol, διευθυντής, Μηχανολογικών Δοκιμών Ασφάλειας Οχημάτων του NTCNA. “Τα οχήματά μας είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία για την αποφυγή ατυχημάτων, αλλά σε περίπτωση σύγκρουσης, επικεντρωνόμαστε στην προστασία των επιβατών από τραυματισμούς και στην αξιολόγηση της απόδοσης της δομής του οχήματος, της απόδοσης των αερόσακων, των ζωνών ασφαλείας και άλλων μηχανισμών που βοηθούν στην προστασία των επιβατών.”

Σχετικά με το Τεχνικό Κέντρο της Nissan North America
Το Τεχνικό Κέντρο Nissan North America (NTCNA) χρησιμεύει σήμερα ως η κύρια εγκατάσταση για την Έρευνα και την Ανάπτυξη της Nissan Motor Company στην Αμερική, με περισσότερους από 1.200 υπαλλήλους. Η Nissan έχει δεσμευτεί στην έρευνα και ανάπτυξη στο Michigan για πάνω από 30 χρόνια.

Αυτή η επέκταση, συνολικού ύψους άνω των 40 εκατ. δολαρίων, ανεβάζει τη συνολική επένδυση της Nissan στο Farmington Hills σε περισσότερα από 310 εκατομμύρια δολάρια, από το άνοιγμα της το 1991 μέχρι σήμερα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.