Το αυτοκίνητο που διακρίθηκε στον τομέα της ρυμούλκησης

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την επίσημη παρουσίασή του! Δείτε ποιο μοντέλο βραβεύθηκε στον τομέα της ρυμούλκησης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
βραβείο ρυμούλκησης

Μία σημαντική διάκριση κατάφερε να κερδίσει το νέο Nissan Qashqai, αυτή του Towcar
of the Year 2022. Το ιαπωνικό μοντέλου βραβεύθηκε στον τομέα της ρυμούλκησης στην κατηγορία Caravan βάρους 1.300-1.400 κιλών.

Nissan: Έτσι δημιουργείται η μυρωδιά “καινουργίλας” στο αυτοκίνητο 

Η νέα διάκριση για το μοντέλο ήρθε στην τελετή “Caravan and Motorhome Club Towcar of the Year Awards 2022”, η οποία έλαβε χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η κριτική επιτροπή χαρακτήρισε το νέο Nissan Qashqai ως ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο που θα αποτελούσε ιδανική επιλογή για κάθε υποψήφιο αγοραστή.

“To Qashqai έχει προσφέρει σε εκατομμύρια πελάτες την επιθυμητή, αξιόπιστη και πρακτική
κινητικότητα που επιζητούν. Υποστηρίζει μια τεράστια ποικιλία απαιτήσεων για τον
σύγχρονο τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χρειάζονται ολοκληρωμένη
ικανότητα ρυμούλκησης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai έχει ήδη διακριθεί στα διάσημα βραβεία Towcar of the Year, μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του”, ανέφερε χαρακτηριστηκά ο Andrew Humberstone, Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan Motor (GB) Ltd.

Κάπου εδώ, αξίζει να τονίσουμε ότι όλα τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό αξιολογήθηκαν από μία ανεξάρτητη ομάδα εμπειρογνωμόνων. Κάθε αυτοκίνητο πέρασε από εμπεριστατωμένες δοκιμές ικανότητας στο τομέα ρυμούλκησης, οι οποίες εστιάζουν τόσο στην επαγγελματική χρήση, όσο και στα ταξίδια αναψυχής.

Το νέο Nissan Qashqai είναι διαθέσιμο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T, τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πρόσφατα, αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan. Διατίθεται τόσο με κίνηση στον εμπρός άξονα, όσο και με τετρακίνηση, ενώ υπάρχει χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων ή το νέο Xtronic CVT.

Η τιμή του νέου Nissan Qashqai ξεκινά από τα 24.490 ευρώ και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της κάθε έκδοσης. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.