Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Audi

Η Audi παρουσίασε το νέο της λογότυπο, το οποίο εξακολουθεί να αποτελείται από τέσσερις κύκλους, αλλά με πιο μοντέρνο ύφος...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
λογότυπο

Το νέο λογότυπο της Audi είναι αρκετά πιο μοντέρνο από το προηγούμενο, ενώ προφανώς διατηρεί τους 4 κύκλους. Επί της ουσίας, το λογότυπο είναι διαθέσιμο τόσο στην ασπρόμαυρη όσο και στην ολόμαυρη εκδοχή του, ενώ η Audi παρουσίασε και μία νέα γραμματοσειρά για τα μοντέλα της, την Audi Type.

H γερμανική φίρμα σχεδίασε το νέο λογότυπο με στόχο μια «πιο μοντέρνα εικόνα» για τα επερχόμενα μοντέλα της. Μάλιστα, το νέο λογότυπο έχει μαύρο φόντο και δημιουργεί αντίθεση με τους λευκούς δακτυλίους, ενώ είναι ορατό ακόμη και από απόσταση. Αν και θα δούμε διάφορες χρωματικές παραλλαγές, το νέο λογότυπο διατηρεί την κλασική δισδιάστατη εμφάνισή του.

 

Να σημειωθεί ότι η Audi παρουσίασε το λογότυπο με τις 2 διαστάσεις το 2016, ενώ ο βασικός της στόχος ήταν η συνεπής παρουσία της επωνυμίας σε όλα τα σημεία επαφής με τους υποψήφιους αγοραστές. Επιπλέον, η δισδιάστατη εμφάνιση δίνει στα δαχτυλίδια μία σημαντικά πιο μοντέρνα και γλαφυρή αναμόρφωση, ενώ η γεωμετρία τους είναι σχεδόν ίδια με τα προηγούμενα.

Για την ιστορία, τα τέσσερα πλεγμένα δαχτυλίδια αρχικά συμβόλιζαν τις τέσσερις διαφορετικές γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, οι οποίες προχώρησαν σε συγχώνευση το 1932. Αυτή η τετράδα δημιούργησε την Auto Union. Το 1965, η Auto Union άλλαξε το όνομα της σε Audi και το λογότυπο με τους δακτυλίους παραμένει σχεδόν αναλλοίωτο από τότε.

Την ίδια στιγμή, πολλές εταιρείες επιλέγουν πλέον δισδιάστατα λογότυπα, λόγω της ψηφιακής εποχής και πιο συγκεκριμένα επιλέγουν σταθερά λογότυπα σε όλα τα μέσα. Για παράδειγμα, από το σήμα, σε ένα πάνελ αμαξώματος ή σε ένα περιοδικό, έως τις οθόνες υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων.
Τέλος, δισδιάστατο λογότυπο έχουν και οι Volkswagen, BMW, Nissan, Skoda, Kia, Peugeot, GM, Buick.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.