Αυτό είναι το νέο Peugeot Panoramic i-Cockpit

Η σχεδιαστική φιλοσοφία i-Cockpit της γαλλικής περνά στην επόμενη γενιά της με την Peiugeot να παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο Panoramic i-Cockpit.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot panoramic i-Cockpit

Η μεταμόρφωση της Peugeot προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό ξεκινά από… μέσα με τους Γάλλους να παρουσιάζουν την καμπίνα του αμιγώς ηλεκτρικού fastback SUV, το οποίο και θα αντικαταστήσει το best-seller 3008.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Peugeot 2008 130 PS EAT 8

Η επόμενη γενιά του Peugeot 3008 θα είναι και το πρώτο μοντέλο των Γάλλων που θα υιοθετήσει το νέο panoramic i-Cockpit ταμπλό, το οποίο επηρεάζει την σχεδίαση ολόκληρης της καμπίνας του fastback SUV που αναμένεται να αποκαλυφθεί στο κοινό τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


Η νέα γενιά του Peugeot i-Cockpit που θα φέρει το επόμενο 3008, χαρακτηρίζεται από την υψηλής ανάλυσης, κυρτή οθόνη 21 ιντσών στο πάνω μέρος του ταμπλό, το νέου τύπου μικρό τιμόνι και τους διακόπτες i-Toggles.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το Peugeot 308 με diesel μοτέρ

Με το νέο i-Cockpit η Γάλλοι στοχεύουν στο να εξασφαλίσουν την απόλαυση της διαισθητικής οδήγησης, με απόλυτη ασφάλεια, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης σε ένα ανασχεδιασμένο και άνετο εσωτερικό περιβάλλον. Εκτός από την κεντρική οθόνη αφής των 21 ιντσών στο σύστημα “επικοινωνίας” του οδηγού με το αυτοκίνητο περιλαμβάνεται ένα heads-up display σύστημα αλλά και η κεντρική οθόνη αφής.

Οι σχεδιαστές της Peugeot αποφάσισαν να ενοποιήσουν δύο από τα τρία θεμελιώδη στοιχεία του i-Cockpit: το heads-up display (HUD) και τη κεντρική οθόνη αφής. Αυτά έχουν τώρα ενοποιηθεί στην κυρτή οθόνη που εκτείνεται από την αριστερή άκρη του ταμπλό μέχρι την κεντρική κονσόλα. Στερεωμένη σε μία πίσω βάση που δεν είναι ορατή από τους επιβάτες, αυτή η οθόνη μοιάζει να αιωρείται πάνω από το ταμπλό, σύμφωνα με την Peugeot και αυτό τονίζεται από το οπίσθιο φωτισμό της που γίνεται με χρήση LED.

Η οθόνη των 21 ιντσών έχει τοποθετηθεί έτσι ώστε να προσφέρει βέλτιστη εργονομία και είναι ελαφρώς κυρτωμένη προς την πλευρά του οδηγού, ενώ παραμένει προσβάσιμη και από την μεριά του συνοδηγού. Αυτή η ψηφιακή οθόνη συνδυάζει τις δύο λειτουργίες του Peugeot i-Cockpit.

Στην αριστερή πλευρά της οθόνης, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων εμφανίζει όλες τις σχετικές με την οδήγηση πληροφορίες (ταχύτητα, ένδειξη ενέργειας, συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, ροή ενέργειας) πάνω από τη στεφάνη του μικρού τιμονιού.
Στη δεξιά πλευρά, στο μέσον του ταμπλό, βρίσκεται το τμήμα της οθόνης αφής, το οποίο είναι προσβάσιμο από οδηγό και συνοδηγό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί, μεταξύ άλλων, για το χειρισμό των συστημάτων κλιματισμού, πλοήγησης, πολυμέσων και δικτύωσης.

Το νέο πανοραμικό i-Cockpit έχει σύμφωνα με τους Γάλλους διάταξη που βελτιώνει την προσβασιμότητα στην οθόνη αφής, αλλά και το επίπεδο ορατότητας των πληροφοριών που απεικονίζονται στην πανοραμική οθόνη των 21 ιντσών.

Το κεντρικό τμήμα του ταμπλό, φιλοξενεί τα i-Toggles, τα οποία μπορούν να εξατομικευτούν και να προγραμματιστούν ώστε να εξασφαλίσουν γρήγορη πρόσβαση σε 10 από τις λειτουργίες που προτιμά περισσότερο ο χρήστης, όπως να πραγματοποιήσει μία κλήση, να ξεκινήσει την πλοήγηση σε έναν επιλεγμένο προορισμό, να συντονίσει έναν σταθμό του ραδιοφώνου, να ρυθμίσει την ιδανική θερμοκρασία στο σύστημα κλιματισμού, κ.α.

Η κεντρική κονσόλα είναι ευρύχωρη προσφέροντας αποθηκευτικό χώρο για μικροαντικείμενα και την θέση ασύρματης φόρτισης smartphone. Αυτό οφείλεται κυρίως στην μετάθεση του επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου στο ταμπλό στα δεξιά του τιμονιού, ακριβώς δίπλα στο πλήκτρο Stop/Start του κινητήρα. Η θέση αυτή εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στον έλεγχο του κιβωτίου και στην ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του κινητήρα.

Νέο τιμόνι μικρής διαμέτρου με χειριστήρια αφής
Το μικρό τιμόνι αποτελούσε ανέκαθεν στοιχείο του i-Cockpit και το νέο φέρει επανασχεδιασμένο κεντρικό τμήμα, μικρότερο και «απομονωμένο» από τις ακτίνες του τιμονιού, για να δίνει την εικόνα του αιωρούμενου στοιχείου.

Τα χειριστήρια που υπάρχουν τώρα στο νέο τιμόνι είναι “αφής”, για καλύτερη εργονομία: αναγνωρίζουν αυτόματα το δάχτυλο του οδηγού αλλά ενεργοποιούνται μόνο όταν πιεστούν, για να αποφευχθούν τυχόν λάθος κινήσεις. Το νέο πανοραμικό i-Cockpit διαθέτει δύο νέα, λεπτά και κομψά χειριστήρια πίσω από το μικρό τιμόνι.

Η οθόνη των 21 ιντσών δεν είναι το μόνο στοιχείο που συμβάλλει στην εμφάνιση του panoramic i-Cockpit. Η εμφάνιση και ο τεχνολογικός χαρακτήρας ενισχύονται από τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, ο οποίος εκτείνεται σε όλο το πλάτος του ταμπλό και των πάνελ των θυρών. Ο φωτισμός συνδυάζεται με επένδυση γνήσιου αλουμινίου και υφασμάτινων επιφανειών στην καμπίνα του επόμενου 3008 για την δημιουργία μιας premium ατμόσφαιρας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.