Αυτό είναι το Nissan X-Trail που σώζει ζωές στα χιόνια (+video)

Η Nissan αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας e-4ORCE, με τη δημιουργία ενός X-Trail που έχει τροποποιηθεί κατάλληλα για διάσωση σε χιονισμένο βουνό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan X-Trail E-4ORCE σώζει ζωές στα χιόνια

Ειδικότερα οι τροποποιήσεις στο Nissan X-Trail Mountain Rescue περιλαμβάνουν την αντικατάσταση των τροχών με ερπύστριες, ενώ τα πίσω καθίσματα έχουν αφαιρεθεί για να επιτρέπεται η τοποθέτηση φορείου, με σκοπό την μεταφορά τραυματιών σκιέρ στην πλησιέστερη ιατρική μονάδα.

Διαβάστε επίσης: Το ιαπωνικό supercar που πέτυχε αύξηση πωλήσεων κατά 584%

Εξωτερικά, έχει προστεθεί μια ειδική σχάρα οροφής για να μεταφέρει το ειδικό φορείο και φτυάρια χιονιού. Μια σειρήνα και μια μπάρα με ισχυρούς προβολείς έχουν ενσωματωθεί στην οροφή του X-Trail, όπως επίσης και πρόσθετοι προβολείς στο καπό. Φαρδύτερα φτερά εμπρός και πίσω έχουν ενσωματωθεί για να χωρέσουν τις ερπύστριες, ενώ μπροστά ο προφυλακτήρας έχει τροποποιηθεί για να φέρει βαρούλκο.


Ένας ενισχυμένος γάντζος ρυμούλκησης έχει προστεθεί στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα, ενώ στο πλάι έχουν συμπεριληφθεί μαρσπιέ για να διευκολύνουν την πρόσβαση, καθώς το X-Trail έχει ανυψωθεί κατά 230 χλστ. σε σχέση με την έκδοση δρόμου.

Διαβάστε επίσης: Άφιξη στον Νότιο Πόλο για το ηλεκτρικό Nissan Ariya

Η ανάπτυξη και η κατασκευή του X-Trail Mountain Rescue αναδεικνύει το προηγμένο ηλεκτροκίνητο σύστημα τετρακίνησης με δύο μοτέρ e-4ORCE, με το οποίο είναι εξοπλισμένο το X-Trail.

Αυτό που ξεχωρίζει το σύστημα των δύο ηλεκτρικών κινητήρων από τα παραδοσιακά μηχανικά συστήματα είναι ότι μπορεί να αντιδράσει στα μεταβαλλόμενα επίπεδα πρόσφυσης σε 1/10.000 του δευτερολέπτου, περίπου 1.000 φορές πιο γρήγορα από ένα παραδοσιακό σύστημα τετρακίνησης. Το σύστημα μπορεί επίσης να προσαρμόσει την κατανομή της ισχύος σε όλους τους τροχούς ξεχωριστά, ανάλογα με την πρόσφυσή τους.

Το X-Trail Mountain Rescue υποστηρίζει μια εκστρατεία σε πέντε ευρωπαϊκά χιονοδρομικά κέντρα με την επωνυμία “Ride Responsibly”. Η Nissan θα προωθήσει την υπεύθυνη συμπεριφορά στις πλαγιές με την τοποθέτηση ψηφιακών πινακίδων που ενθαρρύνουν τους φίλους του χιονιού να επιβραδύνουν σε σημεία όπου συναντώνται διαφορετικές πλαγιές για να μειώσουν τον κίνδυνο σύγκρουσης.

Όπως οι πινακίδες στο πλάι του δρόμου δείχνουν την ταχύτητα ενός οχήματος, οι πινακίδες αυτές θα παρακολουθούν την ταχύτητα των αναβατών που πλησιάζουν και θα δείχνουν “Ευχαριστώ” για όσους πλησιάζουν με προσεκτική ταχύτητα ή “Slow Down” εάν η ταχύτητα κρίνεται υπερβολική. Το X-Trail Mountain Rescue θα εκτεθεί σε γυάλινη προθήκη στο δημοφιλές ιταλικό χιονοδρομικό κέντρο Cervinia.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.