Το ιαπωνικό υπεραυτοκίνητο που πέτυχε αύξηση πωλήσεων κατά 584%

Τι κι αν μετρά σχεδόν δύο δεκαετίες; Το ιαπωνικό υπεραυτοκίνητο απέδειξε το 2023 ότι το ενδιαφέρον του κοινού στις Η.Π.Α. ήταν πολύ μεγάλο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan GT-R

Σε μία εποχή που τα μοντέλα αλλάζουν πολύ συχνά, σχεδόν ανά πενταετία με ενδιάμεσα facelift, η γενιά του Nissan GT-R παραμένει “αγέρωχη” για σχεδόν δύο δεκαετίες. Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να ελκύει το αγοραστικό κοινό στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και την χρονιά που μας πέρασε πέτυχε μία σημαντική για τα δεδομένα της κατηγορίας επίδοση.

Δείτε επίσης: Οι Takumi του Nissan GT-R: Οι 4 αφοσιωμένοι Ιάπωνες μηχανικοί (+video)

Πιο συγκεκριμένα, το Nissan GT-R μέσα στο 2023 πωλήθηκε σε 390 αντίτυπα στις Η.Π.Α., όταν το 2022 ο αντίστοιχος αριθμός είχε περιοριστεί στις μόλις 57 μονάδες. Κάτι τέτοιο μεταφράζεται στην απίστευτη αύξηση του 584%. Ενδεχομένως, η αισθητική ανανέωση που έγινε στην αρχή του 2023 να “έπαιξε” τον ρόλο της!


Η επίσημη παρουσίαση είχε λάβει χώρα στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο. Το ανανεωμένο Nissan GT-R εξοπλίζεται με νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω. Επιπλέον, διαφοροποιήσεις υπάρχουν στα φτερά, την αεροτομή, αλλά και το καπό. Παράλληλα, για πρώτη φορά στην παλέτα χρωμάτων έχει προστεθεί και ένα χρώμα που μέχρι πρότινος συναντούσαμε μόνο στο κορυφαίο Nismo (Stealth Grey). Η ιαπωνική εταιρεία αναφέρει ότι ο συντελεστής οπισθέλκουσας έχει διατηρηθεί στο 0,26 Cd, αλλά έχει αυξηθεί η κάθετη δύναμη.

Σε επίπεδο κινητήρα δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση, με τον γνωστό μας twin-turbo V6 κινητήρας χωρητικότητας 3,8 λτ. να αποδίδει 573 ίππους και 632 Nm ροπής. Η κίνηση περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη με 6 σχέσεις. Ασφαλώς, διατίθεται και η κορυφαία Nismo έκδοση, στην περίπτωση της οποίας έχουμε αύξηση ισχύος στους 608 ίππους και η ροπή φτάνει τα 651 Nm.

Tο ντεμπούτο του ανανεωμένου Nissan GT-R ξεκίνησε τους πρώτους μήνες του 2023 σε αγορές όπως αυτή της Ιαπωνίας και των Η.Π.Α. Δυστυχώς, στην ευρωπαϊκή αγορά η διαθεσιμότητα του έχει σταματήσει λόγω ρύπων.

Πηγή: nissannews.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.