Αυτό είναι το οδικό τούνελ με το μεγαλύτερο μήκος στον κόσμο (+video)

Ακατάλληλο για κλειστοφοβικούς! Δείτε που βρίσκεται το μεγαλύτερο οδικό τούνελ του κόσμου. Εντυπωσιακός φωτισμός και μήκος που ξεπερνά τα 24 χιλιόμετρα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
μεγαλύτερο τούνελ

Πριν από μερικές ημέρες είχαμε γνωρίσει τον πιο κρύο δρόμο του πλανήτη, εκεί όπου έχει καταγραφεί τιμή -67,7 βαθμών Κελσίου. Αυτή τη φορά, αφήνουμε τις χαμηλές θερμοκρασίες και πιάνουμε άλλον έναν αυτοκινητόδρομο που κατέχει ρεκόρ Guinness. Ο λόγος για το οδικό τούνελ με το μεγαλύτερο μήκος στον κόσμο. Πάμε να δούμε που βρίσκεται!

Διαβάστε επίσης: Περάσαμε από το “λευκό τούνελ” στην Κακιά Σκάλα. Οι εντυπώσεις μας!

Όλα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2000, όταν το τούνελ με μήκος 24,5 μέτρων εγκαινιάστηκε. Μερικούς μήνες αργότερα, εν έτει 2001, δόθηκε στην κυκλοφορία εξυπηρετώντας χιλιάδες οδηγούς. Ονομάζεται (Lærdalstunnelen), βρίσκεται στη Νορβηγία και ενώνει τις περιοχές Aurland και Lærdal, με την εικόνα που ακολουθεί να απεικονίζει την ακριβή του τοποθεσία.


Σε όλο του το μήκος, το τούνελ είναι διπλής κατεύθυνσης με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι ο ιδιαίτερος φωτισμός του. Υπάρχουν κατά μήκος του αρκετά “ανοίγματα” για στάση και φωτογράφηση, ενώ πλέον θεωρείται ως αξιοθέατο της περιοχής.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η κατασκευή του τούνελ κόστισε 113,1 εκατ. ευρώ, ενώ παραδόξως η διέλευση μέσα από αυτό είναι δωρεάν μιας και δεν έχει τοποθετηθεί σταθμός διοδίων. Πριν δείτε το video, να ξεκαθαρίσουμε ότι το συγκεκριμένο έργο είναι το μεγαλύτερο οδικό τούνελ όπου μπορούν να περάσουν αυτοκίνητα. Υπάρχει και ακόμα μεγαλύτερο με μήκος 57 χιλιομέτρων, βρίσκεται στην Ελβετία, αλλά χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τρένα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.