Ο πιο κρύος δρόμος του κόσμου και η ανατριχιαστική του ιστορία (+video)

Έχει καταγραφεί θερμοκρασία -67,7 βαθμών Κελσίου και η μέση τιμή τον Ιανουάριο αγγίζει τους -46 βαθμούς. Αυτός είναι ο πιο κρύος δρόμος του κόσμου, γνωστός και ως "δρόμος των οστών".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ο πιο κρύος δρόμος

Αν υπάρχει ένας δρόμος στον οποίο σίγουρα δεν θα ήθελε κανείς να μείνει με το αυτοκίνητό του, αυτός είναι σίγουρα ο “Kolyma Highway”. Αυτή τη φορά θα γνωρίσουμε τον πιο κρύο δρόμο του πλανήτη, ο οποίος “κουβαλάει” τεράστια ιστορία και για την κατασκευή του χάθηκαν πολλές, αθώες ψυχές επί Σοβιετικής Ένωσης.

Η επίσημη ονομασία του είναι “R504 Kolyma Highway” και αποτελεί επισήμως τον πιο κρύο δρόμο του κόσμου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των ρεκόρ Guinness, σε αυτόν τον δρόμο έχει αναπτυχθεί θερμοκρασία -67,7 βαθμών Κελσίου (τιμή ρεκόρ), ενώ η μέση θερμοκρασία των μήνα Ιανουάριο διαμορφώνεται στους -46 βαθμούς Κελσίου. Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Ρωσίας και το μήκος του φτάνει περίπου τα 2.000 χλμ.


Ένα μεγάλο τμήμα του ονομάζεται “Ο δρόμος των οστών” και άρχισε να κατασκευάζεται το 1932, εν μέσω σταλινικής εποχής της Σοβιετικής Ένωσης. Για την υλοποίηση του έργου χρησιμοποιήθηκαν τρόφιμοι του στρατοπέδου καταναγκαστικής εργασίας “Sevvostlag”. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής πέθαναν χιλιάδες σκλάβοι εργάτες και πολιτικοί κρατούμενοι, με την ηγεσία να τους θάβει γύρω και κάτω από τον δρόμο. Έτσι, λέγεται ότι τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του δρόμου, ερχόντουσαν στην “επιφάνεια” του δρόμου κόκκαλα ανθρώπων. Αυτός είναι και ο λόγος που προέκυψε το όνομα “δρόμος των οστών” και αντιμετωπίζεται μέχρι σήμερα ως ένας αυτοκινητόδρομος-μνημείο αυτών των ψυχών.

Ακολουθεί ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ που δείχνει την δυσκολία της προσπέλασης αυτού του δρόμου, ειδικά στην χειμερινή περίοδο. Θα ακούσετε ότι οι κινητήρες δεν σβήνουν ποτέ, ακόμα και σε πολύωρες στάσεις, ώστε να μην παγώσουν τα πάντα. Θα δείτε επίσης ότι πολλοί οδηγοί χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους, ενώ υπάρχει και πέρασμα πάνω από παγωμένο ποτάμι. Η “δράση” ξεκινά από το στιγμιότυπο 2.15″.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.