Κωλοσούρτης – Η εμβληματική διαδρομή της Πελοποννήσου ! (+video)

Κωλοσούρτης είναι το προσωνύμιο της παλιάς εθνικής οδού Άργους-Τρίπολης. Ας δούμε πως είναι σήμερα μέσα από ένα drone videο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

“Κωλοσούρτης” αποκαλούνταν από τον λαό ένα βαγόνι που το έσερναν με αρκετή δυσκολία άλογα. Με επίκεντρο την Ομόνοια και ένα δίκτυο οκτώ δρομολογίων προς το Ζάππειο Μέγαρο, το Θησείο, τους Αμπελόκηπους και τις οδούς Ιπποκράτους, Πατησίων, Αχαρνών, Κολοκυνθού και Μητροπόλεως, ήταν η λαϊκή συγκοινωνία της εποχής που εξυπηρετούσε τους Αθηναίους.

Δείτε επίσης: Εφιάλτης στον δρόμο με τις… φουρκέτες (+video)

“Κωλοσούρτης” είναι όμως και το προσωνύμιο που έχει και η παλαιά εθνική οδός Άργους-Τρίπολης, καθώς με τις στροφές και τις κλίσεις της ταλαιπωρούσε τα αυτοκίνητα και έκανε τα μοτέρ τους να… λαχανιάζουν και τους οδηγούς να τρομάζουν.


Είναι μία από τις πιο γνωστές αρτηρίες της Ελλάδας και παλαιότερα η μοναδική επικοινωνία με την κεντρική Πελοπόννησο, που περνούσε από τον Αχλαδόκαμπο για να καταλήξει στην Τρίπολη.

Δείτε ακόμη: Ο εντυπωσιακός δρόμος των γκράφιτι

Στην αρχική του σχεδίαση ήταν πολύ στενός, είχε έντονες καμπές και φουρκέτες, ενώ ο γκρεμός ήταν μόνιμος συνοδηγός του ταξιδιώτη. Οι μπάρες έλαμπαν δια της απουσίας τους, ενώ η σήμανση ήταν ελλιπής. Μάλιστα οι καιρικές συνθήκες, ειδικά κατά την διάρκεια του χειμώνα τον έκαναν αφιλόξενο και αύξαναν κατακόρυφα την επικινδυνότητά του και τον βαθμό δυσκολίας για αυτοκίνητο και οδηγό.

Πλέον ο δρόμος έχει ανασχεδιαστεί, διαθέτει μεγαλύτερο πλάτος, καλύτερες/σωστές κλίσεις, εξαιρετικό οδόστρωμα και μπορεί κάποιος να ταξιδέψει εκεί με το αυτοκίνητό του και να απολαύσει την θέα προς τον αργολικό κόλπο και το Ναύπλιο. Μην ξεχνάμε εξάλλου πως αυτή η διαδρομή έχει την τιμητική της και ανάμεσα στους “petrolheads” και φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς εκεί γίνεται η ανάβαση του Αχλαδόκαμπου.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε video με τον “Κωλοσούρτη” όπως είναι σήμερα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]