Όνειρο/εφιάλτης στο δρόμο με τις… φουρκέτες! (+video)

Στην Κίνα υπάρχει ένας δρόμος με 68 φουρκέτες που πρέπει να επισκεφτείτε. Επειδή όμως είναι μακριά, σας θυμίζουμε ότι υπάρχει παρόμοιος και στην Ελλάδα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Για τους περισσότερους οδηγούς, οι απότομες στροφές να είναι πραγματικός εφιάλτης. Για τη φυλή των «βενζινοκέφαλων», όμως, μία διαδρομή γεμάτη φουρκέτες είναι ο ιδανικός τρόπος διασκέδασης. Ένας τέτοιος δρόμος βρίσκεται στην Κίνα και αξίζει να τον γνωρίζετε, πόσο μάλλον να τον επισκεφθείτε (εντάξει, λίγο δύσκολο αυτό…)!

Πρόκειται για έναν δρόμο στην περιοχή Yunnan, στη Νοτιοδυτική πλευρά της Κίνας. Σε έκταση μόλις 6,3 χιλιομέτρων υπάρχουν 68 φουρκέτες. Η συγκεκριμένη διαδρομή βρίσκεται σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, αλλά δεν είναι πολύ επικίνδυνη. Έχει σχετικά μικρή κλίση, αφού μόλις 350 μέτρα χωρίζουν το ανώτερο με το κατώτερο σημείο.

Ο συγκεκριμένος επαρχιακός δρόμος κατασκευάστηκε το 1995 για την ένωση των χωριών Jinxing-Jinganshao. Καθημερινά εξυπηρετεί πολλούς κατοίκους της επαρχίας, ενώ πλέον η περιοχή έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και την επισκέπτονται τουρίστες από κάθε γωνιά της γης.

Κάπου εδώ, να αναφέρουμε ότι και στην Ελλάδα υπάρχει μία παρόμοια διαδρομή. Μπορεί να μην έχει 68 φουρκέτες, μιας και περιορίζεται στις 14, αλλά έχει πολλές ομοιότητες και θα μας επιτρέψετε να πούμε πως είναι και πιο όμορφη! Βρίσκεται στην Ορεινή Ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στα Ζαγοροχώρια. Είναι ένας επαρχιακός δρόμος μέσα σε πανέμορφο ορεινό τοπίο και οδηγεί στο χωριό «Μεγάλο Πάπιγκο».

Μπορεί οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι να διευκολύνουν τη ζωή μας, να εξοικονομούν χρόνο και να προσφέρουν ασφάλεια, αλλά η χαρά της οδήγησης κρύβεται σε ορεινές διαδρομές σαν κι αυτή της Κίνας. Μπορεί η περιοχή Yunnan με τις 68 φουρκέτες να βρίσκεται μακριά, αλλά η χώρα μας είναι γεμάτη από τέτοιου είδους δρόμους. Μία ηλιόλουστη μέρα και ένα γεμάτο ρεζερβουάρ είναι αρκετά για να τους απολαύσουμε.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και το video από τον συγκεκριμένο δρόμο στην Κίνα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.