Αυτός είναι ο δρόμος με το χαμηλότερο υψόμετρο… και δεν είναι τούνελ! (+video)

Οδηγώντας 393 μέτρα κάτω από το επίπεδο της θάλασσας! Δείτε που βρίσκεται ο δρόμος με το χαμηλότερο υψόμετρο στον κόσμο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
χαμηλότερος δρόμος

Κατά καιρούς έχουμε γνωρίσει απίστευτες διαδρομές του πλανήτη, όπως για παράδειγμα το οδικό τούνελ με το μεγαλύτερο μήκος στον κόσμο. Αυτή τη φορά θα δούμε άλλη μία απίστευτη διαδρομή! Πρόκειται για τον αυτοκινητόδρομο που κατέχει το ρεκόρ του χαμηλότερου υψομέτρου στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Ο πιο κρύος δρόμος του κόσμου και η ανατριχιαστική του ιστορία (+video) 

Καθημερινά, υπάρχουν οδηγοί που τον χρησιμοποιούν, κινούμενοι έως και 393 μέτρα κάτω από το επίπεδο της θάλασσας. Ίσως να πιστεύατε ότι πρόκειται για τούνελ. Δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο! Πάμε να δούμε που βρίσκεται.


Ονομάζεται “Highway 90” και αναπτύσσεται κατά μήκος της δυτικής ακτής της Νεκράς Θάλασσας. Στη διάρκεια της διαδρομής των περίπου 480 χιλιομέτρων, μεγαλύτερο μέρος του οποίου εκτείνεται μέσα στο Ισραήλ, ο αυτοκινητόδρομος φτάνει σε υψόμετρο -393 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αυτό συμβαίνει στα παραθαλάσσια τμήματα της Νεκράς Θάλασσας.

Ο δρόμος με το χαμηλότερο υψόμετρο στον κόσμο κατασκευάστηκε την δεκαετία του 1960 και φέρει μία λωρίδα ανά κατεύθυνση χωρίς κεντρικό διάζωμα. Σε συνδυασμό με την μονοτονία που δημιουργεί στους οδηγούς η συνεχόμενη έρημος, ο δρόμος γίνεται πολύ επικίνδυνος. Μάλιστα, θεωρείται από τις πιο “αιματοβαμμένες” διαδρομές, μιας και μεταξύ 2003 και 2018 σημειώθηκαν πάνω από 2.250 τροχαία ατυχήματα.

Ακολουθεί ένα video με οδήγηση στον “Dead Sea Highway”, όπως ονομάζεται. Μπορεί να είναι μεγάλο σε διάρκεια, αλλά ένα γρήγορο “πέρασμα” θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε το βραχώδες τοπίο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.