Αυτό είναι το πρώτο αυτόνομο πλοίο στον κόσμο (+video)

Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά είναι γεγονός με τα δύο πρώτα αυτόνομα πλοία στον κόσμο που λειτουργούν χωρίς πλήρωμα να έχουν ήδη κατασκευαστεί.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Το πρώτο αυτόνομο πλοίο στον κόσμο 2022

Η αυτοματοποιημένη οδήγηση… σηκώνει άγκυρες και βρίσκει το “δρόμο” της και για τις θάλασσες όλου του κόσμου με την βρετανική Ocean Infinity να ανακοινώνει την ολοκλήρωση της κατασκευής των δύο πρώτων εμπορικών πλοίων Armada, τα οποία και κατασκευάστηκαν στο Βιετνάμ.

Διαβάστε επίσης – Nissan e-4ORCE: Πώς λειτουργεί η προηγμένη ηλεκτρική τετρακίνηση των Ιαπώνων

Οι προθέσεις της Ocean Infinity για την κατασκευή του πρώτου αυτόνομου εμπορικού πλοίου έγιναν γνωστές πριν από έναν περίπο χρόνο και τώρα τα δύο πρώτα πλοία, Armada 7801 και Armada 7802, έχουν ήδη ξεκινήσει το παρθενικό τους ταξίδι από το ναυπηγείο στο Βιετνάμ, με προορισμό τη Νορβηγία.

Με μήκος που φτάνει στα 78 μέτρα, το Armada έχει τη δυνατότητα να διασχίζει τους ωκεανούς πλήρως αυτόνομα, χωρίς την επίβλεψη από καπετάνιο αλλά και χωρίς να χρειάζεται να έχει πάνω του πλήρωμα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ωστόσο ανακοινωθεί, τουλάχιστον τα πρώτα δοκιμαστικά ταξίδια θα πραγματοποιηθούν με έναν ελάχιστο αριθμό ατόμων επάνω στο πλοίο.

Διαβάστε επίσης: Γεγονός τα πρώτα αυτοκίνητα που θα τα στέλνεις να παρκάρουν μόνα τους!

Το πλοίο της βρετανικής εταιρείας συνδυάζει την αυτόνομη πλοήγηση και με με φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες αναφορικά με το σύστημα πρόωσής του, το οποίο χρησιμοποιεί ως καύσιμο την αμμωνία, ενώ είναι συμβατό και με άλλους τύπους βιώσιμων καυσίμων.

Η Ocean Infinity είναι μια από τις εταιρείες που κέρδισαν στον διαγωνισμό της βρετανικής κυβέρνησης “Clean Maritime Demonstration” το 2020, με το Armada να εξελίσσεται σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Σαουθάμπτον. Στόχος των Βρετανών είναι να κατασκευάσουν αρχικά έναν στόλο από 15 πλοία αλλά και να δημιουργήσουν μια νέα βάση δοκιμών για συστήματα πρόωσης που χρησιμοποιούν ως καύσιμο την αμμωνία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.