Γεγονός τα πρώτα αυτοκίνητα που θα τα στέλνεις να… παρκάρουν μόνα τους!

Το "'έλα κιτ" έγινε πραγματικότητα. Πλέον το αυτοκίνητο θα έρχεται σε εσένα από την θέση που ήταν παρκαρισμένο ή θα πηγαίνει σε αυτήν... Δες ποια μοντέλα το διαθέτουν ήδη!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes-Benz erhält für das gemeinsam mit seinem Technologiepartner Bosch entwickelte „Automated Valet Parking“ die Freigabe der Behörden für den Serienbetrieb. Die weltweit erste vollautomatisierte und fahrerlose Parkfunktion (SAE Level 4) wird für bestimmte Varianten der S-Klasse und des EQS mit der entsprechenden Vorrüstung „INTELLIGENT PARK PILOT“ verfügbar sein und in Deutschland zunächst im Parkhaus P6 am Airport Stuttgart starten. Mercedes-Benz has received official approval for commercial use in Germany for the “automated valet parking” service, which has been developed together with the technology partner Bosch. The world’s first highly automated driverless parking function (SAE Level 4) will be available in Germany for certain S-Class and EQS variants featuring the INTELLIGENT PARK PILOT and will debut in the parking garage P6 at the Airport Stuttgart.

Το πράσινο φως για την εμπορική διάθεση του συστήματος αυτού δόθηκε από την Ομοσπονδιακή Αρχή Μεταφορών της Γερμανίας (KBA) και προς τος παρόν, θα διατίθεται για μοντέλα S-Class και EQS που κατασκευάστηκαν μετά τον Ιούλιο του 2022. Πιλοτικά δε, η χρήση του αυτόνομου συστήματος παρκαρίσματος, θα είναι διαθέσιμη μόνο στο parking P6, του αεροδρομίου της Στουτγάρδης, στην Γερμανία.

Τι ακριβώς όμως σημαίνει αυτόνομο σύστημα παρκαρίσματος; Πρακτικά, η λειτουργία του περιγράφεται ως εξής: Μπαίνετε στο πάρκινγκ, βγαίνετε από το όχημά σας και το στέλνετε να παρκάρει σε μια προ-κρατημένη θέση στάθμευσης, δίνοντας απλώς την σχετική εντολή δια μέσου μιας εφαρμογής στο smartphone σας. Η υπηρεσία αυτόνομης στάθμευσης δεν χρειάζεται οδηγό. Όταν απομακρυνθείτε, το όχημα οδηγεί μόνο του έως την καθορισμένη προ-κρατημένη θέση και παρκάρει. Αργότερα, το όχημα επιστρέφει στο σημείο παραλαβής με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Αυτή η διαδικασία βασίζεται στην αλληλεπίδραση μεταξύ της έξυπνης υποδομής που παρέχεται από τη Bosch, η οποία έχει ήδη εγκατασταθεί στον χώρο του parking.

Οι αισθητήρες της Bosch συλλέγουν ταχύτατα και σε πραγματικό χρόνο στοιχεία που αφορούν στην διαδρομή του αυτοκινήτου και στον περιβάλλοντα χώρο, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για την καθοδήγηση του οχήματος. Η τεχνολογία στο όχημα μετατρέπει τις πληροφορίες που λαμβάνει σε ελιγμούς οδήγησης. Με αυτόν τον τρόπο, τα οχήματα μπορούν ακόμη και να οδηγούν μόνα τους σε ράμπες για να μετακινούνται μεταξύ ορόφων σε ένα πολυόροφο πάρκινγκ. Εάν οι αισθητήρες ανιχνεύσουν ένα εμπόδιο, το όχημα φρενάρει και σταματά με ασφάλεια. Μόνο όταν η διαδρομή είναι καθαρή, συνεχίζει την πορεία του.

Με λίγα λόγια, το “έλα κιτ” έγινε επιτέλους πραγματικότητα!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.