Το νέο MINI Aceman έκανε το ντεμπούτο του (+Video)

Η MINI αποκάλυψε το Aceman, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό crossover που έρχεται να πάρει τη θέση στην γκάμα των Βρετανών μεταξύ του Cooper και του Countryman.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο MINI Aceman αποκάλυψη 2024

Σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία, το νέο MINI Aceman συνδυάζει compact εξωτερικές διαστάσεις με τον μέγιστο δυνατό χώρο για τους επιβάτες και αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Διαβάστε επίσης: Με MINI Cooper S Cabrio στο Palm Springs των ΗΠΑ

Η σχεδίαση του Aceman παρέχει χώρο για πέντε άτομα με το μήκος του να βρίσκεται στα 4.070 χλστ. και το πλάτος και το ύψος στα 1.750 και 1.500 χλστ. αντίστοιχα. Παράλληλα η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών βρίσκεται στα 300 λίτρα και μπορεί να αυξηθεί έως και τα 1.005 χάρη στις πολλές δυνατότητες προσαρμογής του.


Εξωτερικά το Aceman δείχνει περίτρανα ότι ανήκει στη νέα γενιά μοντέλων της MINI ενώ και το εσωτερικό του ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία των νέων Cooper και Countryman “Charismatic Simplicity” με την προσέγγιση να είναι μίνιμαλ και βιώσιμη αναφορικά με τα υλικά που έχουν επιλεχθεί για την κατασκευή του.

Διαβάστε επίσης: Το νέο MINI Cooper S των 200 ίππων σε νέα έκδοση Classic

Στο σκοτάδι, ο κρυφός φωτισμός κατά μήκος του πλαισίου της οροφής αναδεικνύει το επιλεγμένο mood φωτισμού στο εσωτερικό, ενώ στο ταμπλό κυριαρχεί η μεγάλη OLED οθόνη αφής με διάμετρο στα 240 χλστ.

Το λειτουργικό MINI OS 9 επιτρέπει τον διαισθητικό χειρισμό όλων των λειτουργιών οδήγησης μέσω αφής ή φωνής σύμφωνα με τους Βρετανούς και το σύστημα πολυμέσων ελέγχεται με παρόμοιο τρόπο με ένα smartphone.

MINI Experience Modes
Στο Aceman, δύο μονάδες προβολέων εκπέμπουν στο ταμπλό ειδικά φωτεινά γραφικά με διαφορετικά μοτίβα και χρώματα. Ανάλογα με το επιλεγμένο Experience Mode (8 διαφορετικά), γίνονται αλλαγές στο χρωματικό συνδυασμό των μοτίβων φωτός και στον κρυφό φωτισμό σε ολόκληρο το εσωτερικό. Οι ήχοι οδήγησης MINI Driving Sounds ενισχύουν την εμπειρία της αμιγώς ηλεκτρικής οδήγησης, σε συνδυασμό με συγκεκριμένα γραφικά στοιχεία στην οθόνη OLED.

Ο πρώτος ολοκληρωμένος φωνητικός βοηθός της μάρκας μπορεί να ενεργοποιηθεί στο MINI Aceman λέγοντας “Hey MINI” Εναλλακτικά, το κουμπί push-to-talk στο τιμόνι είναι επίσης διαθέσιμο για το σκοπό αυτό. Η αλληλεπίδραση μέσω φωνής απεικονίζεται στην κυκλική οθόνη OLED μέσω μιας κινούμενης εικόνας γραφικών στοιχείων, τυπογραφίας και ενός avatar. Η πλοήγηση, η τηλεφωνία, η ψυχαγωγία και πολλές ακόμα λειτουργίες του οχήματος μπορούν να ελέγχονται με την εκφώνηση της σχετικής εντολής.

Το MINI Intelligent Personal Assistant μαθαίνει συνεχώς μέσω διαλόγου και είναι σε θέση να αναλαμβάνει καθημερινές εργασίες σε διαδρομές που επαναλαμβάνονται τακτικά. Για παράδειγμα, με βάση γεωγραφικά δεδομένα, το όχημα μπορεί να αναγνωρίσει την είσοδο σε έναν πολυώροφο χώρο στάθμευσης και να ανοίξει αυτόματα το παράθυρο. Να σημειωθεί ότι το Aceman μπορεί να εξοπλιστεί και με ψηφιακό κλειδί και να ανοίγει μέσω smartphone.

Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης
Το Driving Assistant Plus παρέχει στο Aceman πρόσθετη υποβοήθηση διεύθυνσης και κίνησης στη λωρίδα κυκλοφορίας κατά τον εγκάρσιο άξονα. Παράλληλα, το νέο Trailer Assistant είναι στάνταρ και βοηθά κατά τους ελιγμούς σε χώρο στάθμευσης με ρυμουλκούμενο, προσφέροντας επίσης συμβουλές σχετικά με την απαιτούμενη γωνία του τιμονιού κατά την κίνηση με όπισθεν.

Χάρη σε δώδεκα αισθητήρες υπερήχων και τέσσερις κάμερες Surround View, το MINI Aceman μπορεί να εντοπίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις κενές θέσεις στάθμευσης, ξεκινώντας αυτόματα ελιγμούς στάθμευσης όταν ο χώρος είναι περιορισμένος, ενώ η νέα λειτουργία Remote Parking του προαιρετικού Parking Assistant Pro επιτρέπει τη στάθμευση του οχήματος με τη χρήση smartphone.

Το Aceman θα διατίθεται αποκλειστικά με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, σε δύο εκδόσεις από πλευράς ισχύος, τις Aceman E και SE. Στην έκδοση E το ηλεκτρικό μοτέρ αποδίδει 184 ίππους και προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα, με την τελική να φτάνει τα 160 χλμ./ώρα. Η SE έκδοση έχει ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 218 ίππων με την τελική να φτάνει τα 170 χλμ./ώρα και τα 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνονται σε 7,1 δεύτερα.

Η έκδοση E έχει μπαταρία 42,4 kWh που το προσφέρει αυτονομία έως και 310 χιλιομέτρων κατά το WLTP, ενώ στην SE η αυτονομία φτάνει έως τα 406 χλμ. με την χωρητικότητα της μπαταρίας στα 54,2 kWh.

Η μπαταρία του MINI Aceman μπορεί να φορτιστεί με εναλλασσόμενο ρεύμα με ισχύ έως 11 kW. Η γρήγορη φόρτιση με συνεχές ρεύμα είναι δυνατή στο MINI Aceman E με ισχύ έως 75 kW και στο Aceman SE με έως και 95 kW. Σε έναν σταθμό ταχείας φόρτισης, η φόρτιση της μπαταρίας από το 10% στο 80% επιτυγχάνεται σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Δείτε στο video που ακολουθεί όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το νέο MINI Aceman.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.