Ράλι Ακρόπολις 2024: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά – Οι ημερομηνίες διεξαγωγής

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 10ου γύρου του WRC ξεκινά! Ώρα να περιηγηθείτε στο νέο site του Ράλι Ακρόπολις...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Ακρόπολις 2024

Η φήμη του Ράλι Ακρόπολις ως ένας από τους κλασικότερους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, το 2024 συνδυάζεται με μια πιο σύγχρονη προσέγγιση. Ως προς την αισθητική τουλάχιστον, διότι το καθαρά αγωνιστικό μέρος «οφείλει» και θα συνθέσει για ακόμα μια χρονιά έναν από τους δυσκολότερους σταθμούς του Πρωταθλήματος.

Στον αέρα βρίσκεται το ανανεωμένο www.acropolisrally.gr όπου σταδιακά θα αναρτώνται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 5-8 Σεπτεμβρίου, όντας για τέταρτη χρονιά υπό τη σκέπη του Υπουργείου Αθλητισμού. Στις ημέρες που απομένουν μέχρι την έναρξη του 10ου γύρου του WRC, αγωνιζόμενοι και θεατές θα μπορούν να ενημερώνονται για κάθε σχετικό νέο, όπως και να βρίσκουν οτιδήποτε απαραίτητο για τη συμμετοχή τους ή την παρακολούθηση του αγώνα.

Ήδη από σήμερα, επίσης τον αέρα βρίσκεται η αφίσα του αγώνα και το rally plate των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Οι πρώτες επίσημες πληροφορίες για το Ράλι Ακρόπολις θα δημοσιευτούν στο Rally Guide 1 στις 5 Μαΐου.


Για την αφίσα και το rally plate του αγώνα, πατήστε εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.