Το BMW Group συνεργάζεται με την Tata Technologies

Με επίκεντρο την ανάπτυξη λογισμικού για οχήματα και λύσεων στη επιχειρηματική πληροφορική, ο όμιλος της BMW ανακοίνωσε συνεργασία με την Tata Technologies.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW εργοστάσιο Regensburg προσλήψεις

Όπως προβλέπει και η σχετική συμφωνία που υπέγραψαν, το BMW Group και η ινδική Tata Technologies, που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό προϊόντων και ψηφιακών υπηρεσιών, θα δημιουργήσουν κοινπραξία με στόχο την ίδρυση ενός κόμβου ανάπτυξης λογισμικού και πληροφορικής με κέντρα στο Πούνε, την Μπανγκαλόρ και το Τσενάι της Ινδίας.

Διαβάστε επίσης – BMW Group: Ανάπτυξη το 2024 μετά τις επιτυχίες του 2023

Οι κύριες δραστηριότητες ανάπτυξης και λειτουργίας θα εγκατασταθούν στην Μπανγκαλόρ και το Πούνε. Το κέντρο του Τσενάι, θα ασχοληθεί με λύσεις επιχειρηματικής πληροφορικής.


BMW Group Tata Technologies 2024

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η κοινοπραξία θέλει να ενσαρκώσει την κουλτούρα του “Engineer in India for the World”, η κοινοπραξία θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία της Tata Technologies στον τομέα της ψηφιακής μηχανικής (digital engineering) και τη δεξαμενή ταλέντων στην Ινδία για να συμβάλει στη στρατηγική επέκταση των δυνατοτήτων κωδικοποίησης λογισμικού του ομίλου των Βαυαρών σε παγκόσμιους κόμβους πληροφορικής και σε δραστηριότητες που πραγματοποιούνται διαρκώς όλο το 24ωρο.

Διαβάστε επίσης: Παρούσα η BMW Motorrad στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Η κοινοπραξία θα επικεντρωθεί στη στρατηγική ανάπτυξη λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων λύσεων για οχήματα που καθορίζονται από λογισμικό (Software-Defined Vehicles – SDV). Στον τομέα του λογισμικού οχημάτων, η έμφαση θα δοθεί στην αυτοματοποιημένη οδήγηση, την ψυχαγωγία και τις ψηφιακές υπηρεσίες.

Στην επιχειρηματική πληροφορική, η κοινοπραξία θα εστιάσει στην ψηφιοποίηση και αυτοματοποίηση στους τομείς της ανάπτυξης προϊόντων, της παραγωγής και των πωλήσεων. Οι εργασίες της κοινοπραξίας θα ξεκινήσουν με 100 εκπαιδευμένους και έμπειρους επαγγελματίες της Tata Technologies, οι οποίοι θα συνεισφέρουν σε project ανάπτυξης λογισμικού. Ο αριθμός των εργαζομένων είναι πιθανό να ξεπεράσει τους 1.000 τα επόμενα χρόνια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.