Παρούσα η BMW Motorrad στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Η BMW Motorrad Hellas θα συμμετέχει στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024 που θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 14 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Motorrad Έκθεση Μοτοσυκλέτα 2024
BMW CE 02, International Media Launch BMW CE 02, Lissabon, Portugal

Την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα καινούργια μοντέλα της θα δώσει στους φίλους των δύο τροχών η BMW με τη παρουσία της στη φετινή Έκθεση Μοτοσυκλέτας που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo.

Διαβάστε επίσης – Νέα Montesa 4Ride: Η trial που βγάζει πινακίδα διαθέσιμη στην Ελλάδα

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλες οι νέες μοτοσυκλέτες των Βαυαρών όπως και τα scooter τους, από το αμιγώς ηλεκτρικό e-parkourer BMW CE 02 το οποίο έρχεται για να συνδέσει την urban αισθητική με την ηλεκτροκίνηση, μέχρι τη συναρπαστική BMW M 1000 XR που συμβολίζει τη δυναμική οδήγηση και τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.


Έτσι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιεργαστούν τη μοτοσυκλέτα ή το scooter που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους και να συλλέξουν σημαντικές πληροφορίες γι’ αυτά από το προσωπικό της ελληνικής αντιπροσωπείας που θα βρίσκεται στο περίπτερο καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Διαβάστε επίσης: Νέα χαμηλότερη τιμή για το παπί UM Flash 125 LZ

Στο περίπτερο της BMW Motorrad θα βρίσκεται και ο επίσημος εκπαιδευτής και πρεσβευτής της μάρκας, Βασίλης Μπούδρος, ο οποίος όχι μόνο συμμετείχε στο φετινό Rally Dakar αλλά κατάφερε και να τερματίσει.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως και τις 14 Απριλίου είναι από Τετάρτη έως και Παρασκευή, από τις 14:00 έως και τις 21:00, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή ο χώρος της έκθεσης θα είναι ανοιχτός από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.