Νέα Montesa 4Ride: Η trial που βγάζει πινακίδα διαθέσιμη στην Ελλάδα (τιμή)

Η Montesa 4Ride είναι μια πραγματικά ξεχωριστή μοτοσυκλέτα από μια ιστορική εταιρεία και είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά. Δείτε την τιμή της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Montesa 4Ride τιμή Ελλάδα

Με προδιαγραφές που τους δίνουν πραγματικά απίστευτες δυνατότητες στην υπερπήδηση εμποδίων και γενικότερα στην κίνησή τους στο χώμα, οι μοτοσικλέτες trial είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εξωτικές κατηγορίες στον κόσμο των δύο τροχών.

Διαβάστε επίσης: Διαθέσιμο το πρώτο ηλεκτρικό scooter της Honda στην Ελλάδα (τιμή)

Περίοπτη θέση ανάμεσα στους κατασκευαστές trial μοτοσυκλετών κατέχει η ιστορική Montesa, η μοναδική ευρωπαϊκή εταιρεία που ανήκει στη Honda και τις τελευταίες δεκαετίες κυριαρχεί στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Trial με αναβάτες θρύλους του αθλήματος, τους Dougie Lampkin και τον “αιώνιο” και τρέχοντα παγκόσμιο πρωταθλητή Toni Bou.


Η Montesa που παράγει τις μοτοσικλέτες της στην Ισπανία, είναι ανάμεσα στους ελάχιστους κατασκευαστές trial που προσφέρουν και μοντέλο trial το οποίο μπορεί να κυκλοφορήσει νόμιμα στον δρόμο, την 4Ride.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο ιαπωνικό μοντέλο που “καίει” υδρογόνο αλλά μπαίνει και στην πρίζα

Με τεχνολογία απευθείας από τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες της Montesa, η 4Ride προσφέρει τη δυνατότητα στον αναβάτη της να κινηθεί απρόσκοπτα σε οποιοδήποτε τερέν και ανεξάρτητα από τα εμπόδια που θα βρει στη διαδρομή του και να ανακαλύψει τον μαγικό κόσμο της τεχνικής οδήγησης trial.

Έναντι των αγωνιστικών μοντέλων της Montesa, η 4Ride φέρει φώτα και φλας αλλά και σέλα που επιτρέπει στον αναβάτη της να την οδηγήσει για σημαντικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ κάτω από τη σέλα υπάρχει και ένας μικρός, πρακτικός αποθηκευτικός χώρος.

Η σέλα απέχει από το έδαφος 885 χλστ., ενώ το στεγνό βάρος της 4Ride, το οποίο δείχνει τις αγωνιστικές της καταβολές περιορίζεται στα μόλις 83 κιλά. Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο δύο δοκών, ενώ για την κίνησή της μοτοσυκλέτας φροντίζει ένας υγρόψυκτος, 4βάλβιδος κινητήρας 258,9 κ.εκ. με μακρύτερο γρανάζωμα για το κιβώτιο ώστε η 4Ride να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πιο ανοιχτές διαδρομές.

Η τιμή της Montesa 4Ride στην Ελλάδα βρίσκεται στα 9.300 ευρώ, ενώ διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι και η αγωνιστική Cota 4RT 301, η “απόλυτη Montesa” των μόλις 73 γεμάτων κιλών που κυριαρχεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trial, στην τιμή των 12.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.