Το πρώτο ιαπωνικό μοντέλο που “καίει” υδρογόνο αλλά μπαίνει και στην πρίζα

Υδρογόνο για αυτονομία 600 χλμ. στα ταξίδια και φόρτιση στην πρίζα για τις αστικές μετακινήσεις. Στην παραγωγή το πρώτο ιαπωνικό με τέτοια τεχνολογία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda CR-V

Για ακόμα μία φορά η Honda καινοτομεί με την παρουσίαση μίας έκδοσης του Honda CR-V που συνδυάζει το υδρογόνο με την εξωτερική, Plug-In φόρτιση. Πάμε να γνωρίσουμε το πρώτο ιαπωνικό μοντέλο αυτής της τεχνολογίας που περνά στην παραγωγή. Ονομάζεται Honda CR-V e:FCEV και θα κυκλοφορήσει σε Ιαπωνία και ΗΠΑ μέσα στο καλοκαίρι του 2024.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το παγκόσμιο best seller της Honda – Από 54.400 ευρώ στην Ελλάδα

Όπως αναφέρει η Honda, είναι το πρώτο μοντέλο στο σύνολο της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας που έχει την δυνατότητα να κινείται με υδρογόνο, αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να φορτιστεί μέσω πρίζας, όπως συμβαίνει σε ένα τυπικό Plug-In υβριδικό αυτοκίνητο.


Πάνω από 600 χλμ. αυτονομίας
Το Honda CR-V e:FCEV εξοπλίζεται με δεξαμενή υδρογόνου που όταν είναι γεμάτη θα μπορεί να εξασφαλίσει μία αυτονομία περίπου 600 χιλιομέτρων. Έτσι, παύει να υφίσταται το άγχος στο ταξίδι, μιας και ο χρόνος ανεφοδιασμού με υδρογόνο είναι ταχύτατος (η Honda κάνει λόγο για μόλις τρία λεπτά). Ταυτόχρονα, για τις αστικές μετακινήσεις, ο χρήστης μπορεί να φορτίζει την μπαταρία του μέσω εξωτερικής πηγής (έως 150 kW), με την τελευταία να προσφέρει περισσότερα από 60 χλμ. αυτονομίας βάσει WLTP.

To Honda CR-V e:FCEV είναι εξοπλισμένο με σύστημα κυψελών καυσίμου που αναπτύχθηκε από κοινού από τη Honda και τη General Motors και θα παράγεται από την κοινοπραξία τους, Fuel Cell System Manufacturing.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.