Νέα χαμηλότερη τιμή για το παπί UM Flash 125 LZ

Με νέα μειωμένη τιμή που το κάνει ακόμη πιο προσιτό προσφέρεται πλέον το παπί Flash 125 LZ, της UM Motorcycles, το οποίο οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παπί UM Flash 125 LZ με νέα χαμηλότερη τιμή

Το παπί είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ελληνική δίτροχη πραγματικότητα ως μία από τις πλέον χρηστικές κατηγορίες δίκυκλου για απρόσκοπτη καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, ενώ τη συνδυάζει με πολύ χαμηλό κόστος χρήσης και συντήρησης.

Διαβάστε επίσης: Μείωση τιμής για το scooter UM Xpeed 125 RX

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το UM Flash 125 LZ το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αποζητά ο αναβάτης της κατηγορίας και ξεχωρίζει παράλληλα για τη μοντέρνα σχεδίασή του.


 

Το Flash 125 LZ φέρει χυτές αλουμινένιες ζάντες διαμέτρου 17 ιντσών που προσδίδουν υψηλότερα επίπεδα στιβαρότητας κατά την οδήγηση, LED φωτιστικά σώματα, που συμβάλλουν στην ασφάλεια των μετακινήσεων, ενώ εξοπλίζεται με σχάρα πίσω αλλά και με σχάρα τοποθέτησης αντικειμένων στην ποδιά του που βελτιώνει την πρακτικότητά του.

Διαβάστε επίσης: Η νέα Aprilia RS 457 διαθέσιμη για παραγγελία (+τιμή)

Παράλληλα, η σέλα φέρει αντιολισθητική επένδυση που συγκρατεί το σώμα στη θέση του και στα δυνατά φρεναρίσματα, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό του ανήκουν και οι διάφανες χούφτες του τιμονιού. Παράλληλα, κάτω από τη σέλα υπάρχει μικρός και πρακτικός αποθηκευτικός χώρος και στον εξοπλισμό ανήκει και μια θύρα USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.

Το UM Flash 125 LZ φέρει έναν τετράχρονο αερόψυκτο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 κ.εκ. Η απόδοσή του φτάνει τους 8,6 ίππους και τα 8,8 Nm ροπής, νούμερα που συνδυάζονται με πολύ χαμηλό βάρος και προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις στο αστικό τοπίο. Το μοτέρ χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερα οικονομική του λειτουργία με επίσημη κατανάλωση 1,7 λτ./100 χλμ. και αυτονομία που ξεπερνά έτσι τα 200 χλμ. με το ρεζερβουάρ να έχει χωρητικότητα τεσσάρων (4) λίτρων.

Το παπί της UM Motorcycles είναι διαθέσιμο τώρα με νέα χαμηλότερη τιμή στα 1.895 ευρώ, κάτι που κάνει την απόκτησή του ακόμη πιο προσιτή στο ευρύ κοινό. Να σημειωθεί ότι το Flash 125 LZ συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση δύο ετών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.