Τροχαίο δυστύχημα στη Βουλή – Η ποινή για τον οδηγό του υπηρεσιακού οχήματος

Η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή. Δείτε τι ανέφεραν εισαγγελέας και αστυνομικός...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τροχαίο βουλή

Ήταν Μάρτιος του 2021, όταν έξω από τη Βουλή συγκρούστηκε υπηρεσιακό όχημα με μοτοσυκλέτα. Τραγικός απολογισμός ήταν ο θάνατος του 23χρονου Ιάσωνα, αναβάτη του δίκυκλου. Τρία χρόνια μετά, έφτασε η ώρα της ποινής για τον οδηγό του υπηρεσιακού οχήματος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή
Νωρίτερα, η υπεράσπιση του αστυνομικού ζήτησε την αναγνώριση ελαφρυντικών και συγκεκριμένα του πρότερου σύννομου βίου. Ωστόσο, ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την απόρριψη της αναγνώριση της ελαφρυντικής περίστασης. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο κήρυξε ένοχο για ανθρωποκτονία από αμέλεια τον οδηγό, επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή.

Ο εισαγγελέας είχε πει στο δικαστήριο: “Ο κατηγορούμενος οδηγούσε με απερισκεψία και χωρίς την απαιτούμενη προσοχή. Έστριψε αριστερά για να εισέλθει στη Βουλή παρά την ύπαρξη σηματοδότησης που έδειχναν αναγκαστική ευθεία πορεία για τα οχήματα. Το θύμα δεν μπόρεσε να κάνει ελιγμό και έπεσε στο όχημα που οδηγούσε ο κατηγορούμενο”. Ωστόσο ο εισαγγελέας έκρινε ότι υπήρχε συνυπαιτιότητα του θανόντος καθώς είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας.


“Κανείς δεν μας είχε αναφέρει ότι απαγορεύεται. Εκείνη την ημέρα είχε Ολομέλεια. Μας ανέφεραν ότι δεν μπορούσαμε να πάμε από την Κριεζώτου να βγούμε Ακαδημίας και να μπούμε. Ο μόνος δρόμος που έμεινε είναι αυτός που ακολουθήσαμε”, υποστήριξε ο αστυνομικός σύμφωνα με την ιστοσελίδα “dikastiko.gr“. Ακολουθεί το video της σύγκρουσης, το οποίο είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας της Βουλής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.