Peugeot Sport: Πως τα πήγε στον πρώτο αγώνα του WEC

Δεν είχε την τύχη με το πλευρό της η Peugeot στον πρώτο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής, ωστόσο η απόδοση της άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot Spor Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής 2024

Άτυχη ήταν η Peugeot TotalEnergies στον τελευταίο γύρο του αγώνα που διεξήχθη στο Losail International Circuit του Κατάρ με τη γαλλική ομάδα να χάνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Πιο “έξυπνα” τα νέα μοντέλα της Peugeot με ChatGPT

Συγκεκριμένα, το Νο. 93 Peugeot 9X8 που οδηγούσαν οι Jensen/Müller/Vergne είχε συμπληρώσει 334 από τους 335 γύρους βρισκόμενο συνεχώς στην πρώτη τριάδα, για να ξεμείνει από καύσιμα στην αρχή του τελευταίου γύρου, τερματίζοντας τελικά τον αγώνα στην έβδομη θέση. Εν τω μεταξύ, το αυτοκίνητο Νο. 94 που οδηγούσαν οι Resta/Duval/Vandoorne πήρε την καρό σημαία στη δέκατη έβδομη θέση.


Τα Peugeot 9X8 είχαν μια ριζικά διαφορετική εκκίνηση στον αγώνα. Ξεκινώντας από την έκτη θέση στην αρχική «σχάρα» εκκίνησης (grid), ο Nico Müller (αρ. 93 Peugeot 9X8) κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, ενώ ο ομόσταυλός του Paul di Resta (Νο. 94 9X8) αναγκάστηκε να κάνει ένα τετ-α-κε στην πρώτη στροφή όταν συγκρούστηκε με άλλο αγωνιζόμενο.

Διαβάστε επίσης – Peugeot: Πωλήσεις κορυφής στην Ελλάδα και το 2023

Μετά από δύο υποδειγματικές προσπεράσεις, ο Nico Muller πήρε το προβάδισμα του αγώνα Qatar 1812km στον 16ο γύρο. Ακολούθησε μια απίστευτα έντονη μάχη μεταξύ του Νο. 93 9X8 και του Νο.6 Porsche, ενώ για σχεδόν μισή ώρα, σπάνια υπήρχε κάτι περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο που να χωρίζει τα δύο Hypercars.

Ακολουθώντας στρατηγική διπλού stint (το τμήμα ενός αγώνα μεταξύ pit stops), οι Mikkel Jensen, Jean-Eric Vergne και Nico Muller εναλλάσσονταν στο κόκπιτ για να κρατήσoυν το No. 93 9X8 στη δεύτερη θέση μέχρι τον προτελευταίο γύρο, όταν ξαφνικά ο «JEV» επιβράδυνε στην πίστα.

Το Νο. 93 συνέχιζε να κινείται μόνο με ηλεκτρική ενέργεια για να περάσει τη γραμμή του τερματισμού σε μια απογοητευτική έβδομη θέση, την στιγμή που η Team Peugeot TotalEnergies ήταν στα πρόθυρα του να καταγράψει την καλύτερη επίδοσή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση όλο το Σαββατοκύριακο. Το Νο. 93 9X8 πάντως αφήνει το Κατάρ με εννέα βαθμούς στη βαθμολογία του παγκόσμιου πρωταθλήματος (προσωρινή κατάταξη).

Στο Νο. 94 9X8, ο Paul di Resta ολοκλήρωσε 82 γύρους για να προσπαθήσει να επιστρέψει στην πρώτη δεκάδα. “Είχα ένα μικρό κλατάρισμα μετά από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο στην εκκίνηση. Είναι απογοητευτικό γιατί είχαμε πολύ καλό ρυθμό”. Δυστυχώς, στα μισά του αγώνα, το Νο. 94 μονοθέσιο χρειάστηκε να σταματήσει στα pits για 30 λεπτά για να αλλάξει μπαταρία. Αυτό δεν το εμπόδισε από το να τερματίσει τον αγώνα στη δέκατη έβδομη θέση, συγκεντρώνοντας μερικά πολύ χρήσιμα δεδομένα για το μέλλον.

Μετά την ολοκλήρωση μιας αγωνιστικής απόστασης 30.970 χιλιομέτρων και την απίστευτη δουλειά από το σύνολο της ομάδας, η έκδοση 2023 του 9X8 θα παραδώσει τώρα την σκυτάλη στην αντίστοιχη προδιαγραφών 2024, ξεκινώντας από τον επόμενο αγώνα 6 Hours of Imola που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.