Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό station wagon των Γερμανών (+video)

Στην κορυφή της γκάμας των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της Volkswagen έρχεται να προστεθεί το νέο VW ID.7 Tourer, η station wagon έκδοση του fastback ID.7.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
VW ID.7 Tourer 2024

Η Volkswagen επεκτείνει τη γκάμα του ID.7 στην Ευρώπη με τη station wagon έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της που φέρει το συνθετικό “Tourer” στο όνομά της.

Διαβάστε επίσης – VW Group: Με δική τους εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης οι Γερμανοί

Το ID.7 Tourer είναι ένα από τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά estate στην μεσαία κατηγορία και το πρώτο στην γκάμα της Volkswagen με τις μεγάλες διαστάσεις του να εξασφαλίζουν κάτι παραπάνω από επαρκείς χώρους για πέντε άτομα και τις αποσκευές τους.


Η station wagon έκδοση διαφέρει φυσικά από το τετράθυρο fastback στο πίσω μέρος όπου υιοθετείται ξεκάθαρα η σχεδιαστική φιλοσοφία των μοντέλων αυτής της κατηγορίας.

Διαβάστε επίσης – VW Golf: Ώρα ανανέωσης για το μικρομεσαίο των Γερμανών

Το αυξημένο ύψος του πίσω μέρους εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, ο οποίος φτάνει πλέον τα 605 λίτρα με την πλάτη των καθισμάτων στη θέση της και μπορεί να αυξηθεί έως και τα 1.714 λίτρα.

Το νέο ID.7 Tourer φέρει ηλεκτρικό σύστημα κίνησης απόδοσης 286 ίππων, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με δύο μπαταρίες διαφορετικής ενεργειακής χωρητικότητας. Στην πρώτη περίπτωση η χωρητικότητα φτάνει τα 77 kWh ενώ στη δεύτερη τα 86 kWh. Η αυτονομία κατά το πρώτυπο WLTP να φτάνει έως και τα 598 χλμ. για τη μικρότερη έκδοση και έως και τα 685 χιλιόμετρα με τη μεγαλύτερη.

Η μεγαλύτερη μπαταρία είναι σχεδιασμένη για μέγιστη ισχύ φόρτισης έως 200 kW σε σταθμούς ταχείας φόρτισης DC. Με αυτό το επίπεδο ισχύος, η μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί από το 10 έως το 80% σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Το νέο ID.7 Tourer θα λανσαριστεί με καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων και ένα head-up display επαυξημένης πραγματικότητας (AR) στο βασικό εξοπλισμό ενώ ο φωνητικός βοηθός θα έχει ενσωματωμένο και το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης ChatGP.

Παράλληλα, στην καμπίνα του μοντέλου ξεχωρίζουν χαρακτηριστικά όπως είναι οι αεραγωγοί που λειτουργούν αυτόματα με μικρά μοτέρ ελέγχου και τα καθίσματα ergoActive, με νέα λειτουργία μασάζ σημείων πίεσης και αυτόματο κλιματισμό.

Διαθέσιμη θα είναι και η πανοραμική ηλιοροφή με smart glass – τα επίπεδα διαφάνειάς της μπορούν να μεταβληθούν ηλεκτροχρωμικά. Η εφαρμογή Wellness In-Car είναι επίσης εντελώς νέα και επιτρέπει τη ρύθμιση διαφόρων λειτουργιών του αυτοκινήτου μέσω τριών προγραμμάτων (Fresh Up, Calm Down και Power Break), τα οποία μπορούν να συμβάλουν στην ενίσχυση της ευεξίας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού, η εφαρμογή αποκτά πρόσβαση στον φωτισμό των οθονών, τον ήχο, τον κλιματισμό, τη λειτουργία της προαιρετικής έξυπνης ηλιοροφής, τα προαιρετικά κλιματιζόμενα μασάζ καθίσματα καθώς και στο ID.LIGHT και την οθόνη infotainment.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.