Αυτό είναι το πρώτο τηλεοπτικό TractioN (+Official Video)

Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο από το τηλεοπτικό TractioN στην ελληνική τηλεόραση. Ας το δούμε και ας πάμε για λίγο πίσω στο 1998.

Βρείτε μας στο

Δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε σε αυτό… Ψάξαμε στο αρχείο μας και βρήκαμε το πρώτο τηλεοπτικό επεισόδιο του TractioN, 22 χρόνια πίσω. Τότε που όλα ήταν διαφορετικά σε σχέση με το σήμερα!

Το πρώτο τηλεοπτικό TractioΝ μεταδόθηκε στο “MEGA Channel” και πλέον υπάρχει και στο κανάλι μας στο Youtube, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ και να εγγραφείτε! Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω στο ιστορικό αυτό video, το συγκεκριμένο επεισόδιο βγήκε το 1998 και καλεσμένος του Κώστα Στεφανή ήταν ο Ολυμπιονίκης μας Νίκος Κακλαμανάκης!

Ταξιδεύουμε λοιπόν πίσω στο χρόνο όταν η εκπομπή TractioN ξεκινά στην ελληνική τηλεόραση και ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης βρίσκεται στο δεξί μπάκετ του πολυπρωταθλητή Λεωνίδα Κύρκου και εντυπωσιάζεται από την γρήγορη βόλτα με το Ford Escort WRC!

(σ.σ. τα προβλήματα στον ήχο οφείλονται στην πλατφόρμα του youtube)

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr