Αυτό είναι το SUV με την καλύτερη περιμετρική ορατότητα στην κατηγορία του

Σημαντική διάκριση και μάλιστα με διαφορά κατάφερε να πετύχει το Subaru Forester στην κατηγορία του στις Η.Π.Α., αναφορικά με την ορατότητα που προσφέρει στον οδηγό του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Oratotita

Ειδικότερα, το Subaru Forester, που εισάγεται και στη χώρα μας, αλλά και τα WRX και Legacy, κατάφεραν να διακριθούν στις κατηγορίες τους, σε έρευνα της αμερικάνικης Consumer Reports, για την ορατότητα που προσφέρουν στους οδηγούς τους, ένα σημαντικό στοιχείο ασφάλειας κατά την οδήγηση, σε όλες τις συνθήκες.

Διαβάστε επίσης – Subaru Solterra: Προ των πυλών το ηλεκτρικό SUV

Μάλιστα, στην περίληψη της έρευνας της Consumer Reports, οι Αμερικάνοι αναφέρουν πως το Forester υπερέχει σημαντικά έναντι των αντιπάλων του στην κατηγορία, ένα χαρακτηριστικό που το κάνει πολύ ελκυστικό τόσο στους νέους οδηγούς όσο και σε εκείνους που είναι μεγαλύτερης ηλικίας.


Για αυτή τη διάκριση η Subaru αναφέρει: “Κάνοντας test drive του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει, χρειάζεται να ψάξετε πέρα από τις επιδόσεις, την εμφάνιση ή τις δυνατότητες ψυχαγωγίας που προσφέρει και να λάβετε σοβαρά υπόψη σας την ορατότητα. Πρόκειται για ένα κρίσιμης σημασίας χαρακτηριστικό που αφορά την ασφάλεια, τόσο τη δική σας και των επιβατών όσο και των άλλων που βρίσκονται έξω και γύρω από το όχημα.

Η Subaru πιστεύει πρωτίστως ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος πρόληψης ενός ατυχήματος είναι αν οι οδηγοί μπορούν να εντοπίσουν τις επικίνδυνες καταστάσεις με τα μάτια τους. Στη σχεδίαση της, ελαχιστοποιεί τα τυφλά σημεία και παρέχει εξαιρετική ορατότητα από τη θέση του οδηγού. Το πλάτος κάθε κολόνας του πλαισίου έχει ελαχιστοποιηθεί, όπου είναι δυνατόν, για να αυξηθεί η επιφάνεια του παρμπρίζ, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο ασφάλειας ενώ οι υαλοκαθαριστήρες σταματούν έξω από την οπτική γωνία του οδηγού, παρέχοντας τη μέγιστη ορατότητα. Επιπλέον, το σχήμα του αμαξώματος έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνει στον οδηγό καλύτερη εικόνα για τις διαστάσεις του αυτοκινήτου του.

Διαβάστε επίσης – Subaru Legacy: Ένδοξος πρόγονος (+video)

Σήμερα πλέον τα περισσότερα αυτοκίνητα διαθέτουν συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που εκτός από τα γνωστά Adaptive Cruise Control, Pre-Collision Breaking κ.α. περιλαμβάνουν και οπτική πρόσβαση σε τυφλά σημεία με κάμερες μπρος, πλάι και πίσω (οπισθοπορείας), όμως αυτά και πάλι δεν είναι αρκετά.

Η βέλτιστη θέση οδήγησης, τα ύψη των παραθύρων και οι προσεκτικά διατεταγμένες κολόνες παρέχουν εξαιρετική ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις για τον περιορισμό των τυφλών σημείων, επιτρέποντας στον οδηγό να ελέγχει εύκολα τον περιβάλλοντα χώρο.

Όταν λοιπόν θα αναζητήσετε το επόμενό σας αυτοκίνητο, μην παραμελήσετε την ορατότητά του, είναι σίγουρα ένα από τα πρώτα κριτήρια ασφάλειας που θα ελέγξετε.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.