Αυτό είναι το ταχύτερο σε επιτάχυνση ηλεκτρικό στον κόσμο (+video)

Δύο ομάδες φοιτητών ελβετικών πανεπιστημίων είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία του ταχύτερου σε επιτάχυνση ηλεκτρικού τετράτροχου καταρρίπτοντας το σχετικό παγκόσμιο ρεκόρ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Το ταχύτερο ηλεκτρικό στον κόσμο

Ειδικότερα, ομάδες φοιτητών από το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Ζυρίχης (ETH Zurich) και το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών και Τεχνών της Λουκέρνης (Lucerne University of Applied Sciences) ένωσαν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους με στόχο να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ επιτάχυνσης από στάση έως και τα 100 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Όταν οι Ιάπωνες διένυσαν 100.000 χλμ. με μέση ταχύτητα 223 χλμ./ώρα

Για να το πετύχουν αυτό οι φοιτητές χρησιμοποίησαν τις γνώσεις τους και υπό την εποπτεία των καθηγητών τους κατασκεύασαν το δικό τους πρωτότυπο ηλεκτρικό όχημα το οποίο και ονόμασαν Mythen.


Με το Mythen οι φοιτητές των ελβετικών ιδρυμάτων κατάφεραν να κάνουν δικό τους το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε πριν μια αντίστοιχη ομάδα φοιτητών, η (Foerderverein GreenTeam Uni Stuttgart e.V από το πανεπιστήμιο της Στουτγκάρδης. Το δικό του όχημα είχε καταφέρει να ολοκληρώσει τη διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα σε 1,461 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε επίσης – Top 10: Οι μπάλες με τα ρεκόρ ταχύτητας στον αθλητισμό

Το Mythen ζυγίζει μόλις 140 κιλά χάρη στη γενναιόδωρη χρήση αλουμινίου και ανθρακονημάτων, ενώ κάθε τροχός φέρει τον δικό του ηλεκτρικό κινητήρα με την απόδοση του συστήματος να φτάνει συνολικά στους 326 ίππους. Έτσι το Mythen, αν και λιλιπούτειο συναγωνίζεται στα ίσια ακόμη και τα ισχυρότερα hypercars του κόσμου με αναλογία ισχύος-βάρους καλύτερη από εκείνων.

Το παγκόσμιο ρεκόρ που επιβεβαίωσε και η Guinness World Records κατέβηκε θεαματικά με το χρονόμετρο να σταματά κάτω από ένα δευτερόλεπτο (0,956) και τις δύο ομάδες φοιτητών να βάζουν πολύ δύσκολα σε όποιον θέλει να διεκδικήσει εκ νέου το ρεκόρ. Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.