Αυτό είναι το υδρογονοκίνητο SUV της Toyota

Το υδρογονοκίνητο Toyota Corolla Cross κρύβει κάτω από το καπό του το 3κύλινδρο μοτέρ του GR Corolla. Ένα concept που θα θέλαμε να περάσει στην παραγωγή!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Corolla Cross

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που γνωρίσαμε το υδρογονοκίνητο pick up της Toyota. Τώρα, έφτασε η ώρα να δούμε το νέο της project, που είναι ένα Toyota Corolla Cross με 3κύλινδρο κινητήρα υδρογόνου. Το μοτέρ μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού προέρχεται από το κορυφαίο GR Corolla.

Είναι κατανοητό πλέον ότι η ιαπωνική εταιρεία επενδύει στο υδρογόνο και το νέο της project ονομάζεται Corolla Cross H2. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα συμβατικό Toyota Corolla Cross, το οποίο δανείζεται τον κινητήρα της κορυφαίας έκδοσης. Οι μηχανικοί προχώρησαν στην τοποθέτηση του 3κύλινδρου κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λτ. από το Toyota GR Corolla κάτω από το καπό, ενώ την τροφοδοσία του αναλαμβάνουν κυψέλες που προέρχονται από το Mirai.

Όπως αναφέρει η Toyota, τα βασικά πλεονεκτήματα της καύσης υδρογόνου είναι η δραματική μείωση του ανεφοδιασμού συγκριτικά με την ηλεκτροκίνηση, αλλά και η μείωση χρήσης υλικών όπως το λίθιο και το νικέλιο.

Σήμερα, η Toyota γνωστοποιεί ότι βρίσκεται στο 40% στην πορεία προς την εμπορευματοποίηση προϊόντων σαν το Corolla Cross H2 Concept. “Δεν είναι ακόμη δυνατόν να πούμε αν θα ωριμάσει σαν τεχνολογία στον τομέα των αυτοκινήτων, αλλά μια σαφής ευκαιρία είναι η άνθιση στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.