Αυτό είναι το νέο οπτικό αλλά και ηχητικό σήμα της Volkswagen (+video)

H Volkswagen γνωρίζαμε πως ετοιμάζει νέο σήμα αλλά τελικά στην παρουσίασή του το συνόδευσε για πρώτη φορά και με ηχητικό σήμα. Δείτε το και ακούστε το στο video.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης (δείτε εδώ όλες τις πρεμιέρες της έκθεσης) η Volkswagen εκτός από αρκετά νέα μοντέλα παρουσίασε και το νέο της σήμα το οποίο μάλιστα για πρώτη φορά θα συνοδεύεται και από χαρακτηριστικό ηχητικό σήμα στα videos.

Το νέο της σήμα είναι πιο απλοϊκά σχεδιασμένο και με ρετρό στοιχεία, ενώ είναι πλέον δισδιάστατο. Έτσι στην Volkswagen θέλησαν να εξασφαλίσουν πως θα “γράφει” καλύτερα και θα κάνει πιο έντονο κοντράστ σε κάθε είδους επιφάνεια, ενώ θα είναι και αρκετά ευέλικτο ώστε να χρησιμοποιείται σε διαφορετικές εφαρμογές, από τα αυτοκίνητά της και τις εκθέσεις της έως και τις εφαρμογές στα κινητά τηλέφωνα και στους υπολογιστές.

Το πρώτο κτήριο με το νέο σήμα της μάρκας φωταγωγήθηκε ήδη και ήταν φυσικά στα κεντρικά της VW στο Wolfsburg. Φυσικά η αλλαγή του λογότυπου δεν είναι απλή υπόθεση για μία μάρκα όπως η Volkswagen καθώς έχει παρουσία σε 154 διαφορετικές χώρες και θα χρειαστεί να αλλάξει 70.000 περίπου σήματα στις εγκαταστάσεις της.


Αν και το καινούργιο σήμα φαίνεται αρκετά απλό σχεδιαστικά, η VW τόνισε πως εργάστηκαν συνολικά 19 ομάδες προερχόμενες από το εσωτερικό της και 17 εξωτερικά γραφεία μέχρι να καταλήξουν στο συγκεκριμένο σχέδιο.

Τέλος, η VW σχετικά με το ηχητικό σήμα που παρουσίασε αναφέρει πως θέλει να κάνει την μάρκα αναγνωρίσιμη και ακουστικά τόσο στα οχήματά της (προφανώς θα συναντάμε αυτό τον ήχο στα συστήματα πολυμέσων τους) όσο και στην επικοινωνία της μέσω διαφημίσεων κλπ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]