Αυτό ήταν το Best Seller μοντέλο στην Ελλάδα τον Αύγουστο

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Renault Clio είναι παραδοσιακά ένα μοντέλο με πολύ καλές πωλήσεις στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα. Μάλιστα στη νέα του γενιά συνεχίζει αυτή την παράδοση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Renault Clio 1.3 TCe R.S. Line 130 PS

Πλέον το νέο Renault Clio 5ης γενιάς κατάφερε ακόμη μία σημαντική διάκριση, καθώς τερμάτισε στην 1η θέση των πωλήσεων νέων μοντέλων στην ελληνική, αγορά τον Αύγουστο που μας πέρασε (δείτε πως κινήθηκε η αγορά αυτοκινήτου τον Αύγουστο).

Πιο συγκεκριμένα, τον φετινό Αύγουστο, το Renault Clio σημείωσε μερίδιο αγοράς 7,43% με 513 ταξινομήσεις. Απόδοση που βοήθησε και τη γαλλική μάρκα να… αναρριχηθεί στην δεύτερη θέση των συνολικών ταξινομήσεων του μηνός Αυγούστου, με 653 ταξινομήσεις. Με μερίδιο αγοράς 9,45%, η Renault, κατάφερε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ της 7,6% που είχε επιτύχει πριν από 5 χρόνια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr