Το ρωσικό λεωφορείο που δεν σταματά πουθενά

Τα έχουμε ξανά πει, αυτοί οι Ρώσοι είναι εντελώς... τρελοί. Δείτε το λεωφορείο που κατασκεύασαν για να μην τους σταματήσει κανένα εμπόδιο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Έχουμε συνηθίσει σε περίεργες δημιουργίες των Ρώσων, αλλά η συγκεκριμένη ξεπερνά κάθε προσδοκία μας. Το όχημα που βλέπετε είναι ένα λεωφορείο και σίγουρα δεν υπάρχει εμπόδιο που θα μπορεί να το σταματήσει. Ο λόγος για το Jamal B-4B A-20, ένα μέσο μεταφοράς για τους πιο δυσπρόσιτους προορισμούς.

Το συγκεκριμένο, μοναδικό στον κόσμο όχημα, εξοπλίζεται με την καμπίνα ενός φορτηγού της MAZ-MAN. Ακριβώς από πίσω υπάρχει μία θερμαινόμενη υπερκατασκευή, στην οποία τοποθετήθηκαν καθίσματα για τη μεταφορά των επιβατών. Όλα αυτά τοποθετήθηκαν σε μία αρθρωτή κατασκευή, δηλαδή το σασί αποτελείται από δύο κομμάτια. Έτσι, είναι εφικτή η απότομη αλλαγή πορείας του οχήματος για την αποφυγή εμποδίων.

Για να μετακινηθεί αυτό το λεωφορείο παντός εδάφους τοποθετήθηκε ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας χωρητικότητας 6,7 λίτρων. Αποδίδει 281 ίππους και 970 Nm από τις 1.200 έως 1.700 σ.α.λ. Η κίνηση περνάει ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων με 6 σχέσεις από την ZF.

Πέρα από την αρθρωτή κατασκευή και τον κινητήρα σχεδόν 1.000 Nm, η αντιμετώπιση του χιονιού και της λάσπης απαιτεί τα κατάλληλα ελαστικά. Έτσι, οι Ρώσοι τοποθέτησαν στο «off road» λεωφορείο τεράστια ελαστικά που λειτουργούν με χαμηλή πίεση. Κάτι τέτοιο βοηθάει στην πρόσφυση, όπως ακριβώς συμβαίνει και στους αγώνες drag με τα ελαστικά τύπου «μπαλόνι».

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.