Αυτό το Volvo πάει μόνο του και θα πωλείται λίαν συντόμως

Η Volvo και η Uber έχουν μία συνεργασία η οποία έχει ξεκινήσει από το 2016 και αφορά τα αυτόνομα αυτοκίνητα. Πλέον, ήρθε η ώρα για το πρώτο τους δημιούργημα

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα αυτόνομα αυτοκίνητα έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις ανά τον κόσμο, σίγουρα όμως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να τα κρίνουμε. Όπως και να έχει αποτελούν το μέλλον τη αυτοκίνησης, αφού θεωρούνται ως η φυσική εξέλιξη του αυτοκινήτου.

Το Volvo XC90 που βλέπουμε στις εικόνες πιο κάτω είναι μία συμπαραγωγή ανάμεσα στη σουηδική μάρκα και την Uber, είναι ένα αυτόνομο αυτοκίνητο έτοιμο για παραγωγή σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το οποίο υιοθετεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το μεγάλο SUV της Volvo είναι εφοδιασμένο με κύρια και δευτερεύοντα συστήματα, οπότε αν κάτι πάει στραβά να μπορεί να συνεχίσει την πορεία του, ενώ διαθέτει back-up ακόμη και για τις μπαταρίες του.


“Το να δουλεύεις τόσο στενά με εταιρείες όπως η Volvo είναι βασικό προκειμένου να κατασκευάσεις έναν ασφαλή στόλο από αυτόνομα αυτοκίνητα” δήλωσε ο Eric Meyhofer CEO της Uber συμπληρώνοντας πως η Volvo είναι γνωστή για την αφοσίωσή της στον τομέα της οδικής ασφάλειας και αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την κατασκευή ενός αυτόνομου αυτοκινήτου έτοιμο για παραγωγή”.

Σύμφωνα με τη συμφωνία των δύο εταιρειών, τα πρώτα αυτόνομα αυτοκίνητα θα λανσαριστούν από τη Volvo στις αρχές του 2020, ενώ η Uber θέλει να κυριαρχήσει το συντομότερο στις υπηρεσίες μετακίνησης με αυτοκίνητο και θεωρεί πως η συνεργασία της με τη Volvo είναι το κλειδί για την επίτευξη του στόχου της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου πως ήδη η Uber έχει εκτοξεύσει την εμπορική της αξία, καθώς βρίσκεται πάνω από όλες τις μάρκες αυτοκινήτου σε αυτό τον τομέα, εκτός από την Toyota.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε και τις δηλώσεις του κυρίου Hakan Samuelsson, CEO της Volvo, ο οποίος προέβλεψε πως “στα μέσα της ερχόμενης δεκαετίας περιμένουμε το ένα τρίτο των αυτοκινήτων να είναι πλήρως αυτόνομα. Η συμφωνία μας με την Uber υπογραμμίζει τη φιλοδοξία μας να είμαστε οι πρώτη επιλογή ανάμεσα στις εταιρίες παροχής υπηρεσιών μεταφοράς”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]