Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι που μπορείς να σταματήσεις στη Λ.Ε.Α.

Μία στις 10 συγκρούσεις σε αυτοκινητόδρομους προκαλείται από οχήματα σταματημένα στη Λ.Ε.Α. Δείτε τους τρεις λόγους για τους οποίους επιτρέπεται η στάση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Λ.Ε.Α.

Το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα πρόσφατα σε Λ.Ε.Α. στάθηκε η αφορμή για να υπενθυμίσουμε για ακόμα μία φορά του τρεις λόγους για τους οποίους επιτρέπεται να σταματήσουμε στην συγκεκριμένη λωρίδα του αυτοκινητόδρομου. Μόνο αν συμβαίνει κάτι από τα παρακάτω, η θέση του αυτοκινήτου μας στην συγκεκριμένη λωρίδα είναι δικαιολογημένη!

Λ.Ε.Α.: Στο ίδιο έργο θεατής και σε αυτή την “μεγάλη έξοδο”

Ακινητοποιούμε, λοιπόν, το αυτοκίνητό μας στη Λ.Ε.Α. για τους εξής τρεις λόγους:
-Αν το αυτοκίνητο έχει πάθει βλάβη: Σε αυτή την περίπτωση ακινητοποιούμε το όχημα όσο πιο δεξιά γίνεται, όλοι οι επιβάτες κατεβαίνουν από την δεξιά πλευρά και περνούν πίσω από το στηθαίο. Προσοχή, δεν επιδιορθώνουμε μόνοι μας το όχημα, αλλά καλούμαι σε βοήθεια εξειδικευμένο προσωπικό. Επίσης, μη σταματάτε για να βοηθήσετε κάποιο άλλο όχημα που είναι ήδη σταματημένο στη Λ.Ε.Α. Αφήστε τους επαγγελματίες να επέμβουν!
-Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης: Έκτακτη ανάγκη είναι για παράδειγμα μία σύγκρουση, όχι η στάση για να μελετήσουμε τον χάρτη, ή για να μιλήσουμε στο κινητό τηλέφωνο.
-Αν μας σταματήσει η Τροχαία: Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε τα αλάρμ ενεργοποιημένα και το αυτοκίνητο έχει ακινητοποιηθεί στο σημείο που μας υποδεικνύεται.

Τι λέει ο Κ.Ο.Κ.
Σύμφωνα με το άρθρο 29 του ΚΟΚ, η “Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης” προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την κίνηση οχημάτων άμεσης ανάγκης και οχημάτων συντήρησης των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών ή των εταιρειών που, κατά παραχώρηση από το Δημόσιο, λειτουργούν, συντηρούν και εκμεταλλεύονται αυτοκινητόδρομο. Οποιαδήποτε άλλη χρήση της Λ.Ε.Α, εξαιρουμένων των περιπτώσεων που αναφέρθηκαν παραπάνω, απαγορεύεται.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την “Αττική Οδός Α.Ε.” μία στις δέκα συγκρούσεις σε αυτοκινητόδρομους προκαλούνται από αυτοκίνητα σταματημένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.

Πηγή: Αττική Οδός Α.Ε.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.