Πορτοκαλί καλώδια κάτω από το καπό – Ο ρόλος τους και η υποχρέωση των κατασκευαστών

Σε αρκετά καινούρια αυτοκίνητα, θα παρατηρήσετε πορτοκαλί καλώδια κάτω από το καπό. Δείτε για ποιον λόγο έχουν αυτό το χρώμα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πορτοκαλί καλώδια

Σε παλαιότερα αυτοκίνητα, θα διαπιστώσετε ότι συνήθως οι περισσότερες εργοστασιακές καλωδιώσεις είναι μαύρες. Ωστόσο, υπάρχουν σύγχρονα μοντέλα στα οποία βλέπουμε πορτοκαλί καλώδια κάτω από το καπό. Σίγουρα δεν είναι τυχαία βαμμένα με έντονο χρώμα, ας δούμε ποιος είναι ο λόγος.

Χρήσιμα: Τι είναι οι ασφάλειες και πως εντοπίζουμε την καμένη;

Προσοχή – Υψηλή τάση
Τα πορτοκαλί καλώδια θα τα συναντήσουμε σε αυτοκίνητα με υβριδική τεχνολογία ή σε αμιγώς ηλεκτρικά. Για παράδειγμα, η κεντρική εικόνα προέρχεται από full-hybrid μοντέλο της KIA, ενώ η παρακάτω από υβριδικό Honda. Ο λόγος που χρησιμοποιείται το χρώμα είναι για να “τονίζει” σε ιδιοκτήτες και επισκευαστές ότι πρόκειται για καλώδια υψηλής τάσης. Μην ξεχνάτε πως σε νέα ηλεκτρικά υπάρχουν ηλεκτρικές καλωδιώσεις ακόμα και 800 V.


Από τα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας των υβριδικών αυτοκινήτων, οι κατασκευαστές φρόντιζαν να προσδιορίζουν με σαφήνεια τις περιοχές του “μηχανοστασίου” όπου περνά ρεύμα υψηλής τάσης. Ήταν ένας τρόπος ώστε να γίνει ξεκάθαρο πως οι μηχανικοί πρέπει να μην αγγίζουν τα συγκεκριμένα εξαρτήματα χωρίς κατάλληλη εκπαίδευση και προστατευτικό, ατομικό εξοπλισμό.

Υποχρεωτικό από το 2017
Από το 2017 και μετά, οι κατασκευαστές είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν πορτοκαλί καλώδια σε εξαρτήματα υψηλής τάσης των υβριδικών και ηλεκτρικών αυτοκινήτων, έπειτα από σχετική οδηγία του οργανισμού “Federal Motor Vehicles Safety Standard”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.