Αυτός είναι ο διάδοχος του Mazda MX-5 – Θα εξοπλίζεται με περιστροφικό μοτέρ

Αποκάλυψη για το πρωτότυπο Mazda Iconic SP, το μοντέλο που θα αποτελέσει την συνέχεια του θρυλικού Mazda MX-5. Δείτε τις πρώτες πληροφορίες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mazda Iconic SP

To “Japan Mobility Show” άνοιξε τις πύλες του και ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα είναι το εικονιζόμενο. Πρόκειται για το πρωτότυπο Mazda Iconic SP, το οποίο μας δείχνει ποιο είναι το μέλλον του πιο επιτυχημένου roadster στον πλανήτη. Έτσι θα είναι λοιπόν το Mazda MX-5 της επόμενης εποχής και, όπως βλέπετε, αντλεί σχεδιαστικά στοιχεία από το RX-7 του παρελθόντος.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το ισχυρότερο Mazda MX-5 σε πλούσια έκδοση 

Ο σχεδιασμός του πρωτότυπου Mazda Iconic SP, επιτυγχάνει χαμηλότερο κέντρο βάρους, για να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις οδήγησης. Οι μοναδικές αναλογίες του είναι δυνατές λόγω του χαμηλού του καπό, κάτι που επιτεύχθηκε τοποθετώντας τον ελαφρύ και συμπαγές περιστροφικό κινητήρα στο κέντρο του αυτοκινήτου.


 

Περιστροφικό μοτέρ σε ρόλο… γεννήτριας!
Η ιδέα ενός διπλού ρότορα περιστροφικού ηλεκτρικού συστήματος, έχει ως αποτέλεσμα έναν κινητήρα με ευέλικτη διάταξη και δυνατότητα καύσης μιας ευρείας γκάμας καυσίμων, συμπεριλαμβανομένου του υδρογόνου, καθιστώντας το μια μοναδική τεχνολογία της Mazda, ιδανική για τα sports car. Και όσο η μπαταρία φορτίζεται με ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη από ανανεώσιμη ενέργεια, η οδήγηση καθίσταται ουδέτερη από αποτύπωμα άνθρακα.

“Αγαπάμε το MX-5, και ο κόσμος αγαπά το MX-5. Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε ζωντανή τη χαρά της οδήγησης που αντιπροσωπεύει το MX-5”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mazda, Masahiro Moro.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.