Αυτός είναι ο μεγαλύτερο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης – Χωράνε 30.000 αυτοκίνητα

Δυστυχώς δεν βρίσκεται στο Παγκράτι! Ώρα να γνωρίσουμε τον μεγαλύτερο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης του κόσμου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
χώρος στάθμευσης

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα παγκόσμια ρεκόρ από αυτοκινητόδρομους και όχι μόνο. Αυτή τη φορά, πιάνουμε τους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και εντοπίσαμε τον μεγαλύτερο! Βρίσκεται πολύ μακριά και μπορεί να “φιλοξενήσει” έως 30.000 αυτοκίνητα, επίδοση που του χαρίζει το ρεκόρ Guinness.

O λόγος για το West Edmonton Mall, έναν πολυχώρο για ψώνια και διασκέδαση, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη Edmonton του Καναδά (εδώ η ακριβής τοποθεσία). Το εμπορικό κέντρο χτίστηκε το μακρινό 1981 και για αρκετά χρόνια ήταν το μεγαλύτερο Mall του κόσμου. Μπορεί κάτι τέτοιο να μην ισχύει σήμερα, μιας και έχουν δημιουργηθεί πολύ μεγαλύτερα όπως το Dubai Mall, ωστόσο οι 30.000 θέσεις στάθμευσης διατηρούν το ρεκόρ του μεγαλύτερου ιδιωτικού χώρου στάθμευσης.

Στα ίδια “κυβικά” κινείται ακόμα ένα parking το οποίο βρίσκεται στο New Jersey των Η.Π.Α. και έχει παρόμοια χωρητικότητα. Η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το “Sea-Tac Airport” του Σιάτλ. Είναι το τρίτο μεγαλύτερο parking στον κόσμο με περίπου 13.000 διαθέσιμες θέσεις.


Τι συμβαίνει στην Ελλάδα
Οι αριθμοί που αναφέραμε είναι τεράστιοι μπροστά στα ελληνικά δεδομένα. Με μία έρευνα διαπιστώσαμε ότι στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος ιδιωτικός χώρος στάθμευσης βρίσκεται στην Αττική και, πιο συγκεκριμένα, στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Εκεί οι θέσεις μακράς διάρκειας αγγίζουν σχεδόν τις 6.000.

Πηγή: guinnessworldrecords.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.