Αγρότης διέλυσε Opel Corsa, αλλά δικαιώθηκε στο δικαστήριο (+video)

"Το σπίτι μας είναι το κάστρο μας, ένιωσα ότι απειλούμαι και αντέδρασα", δήλωσε ο αγρότης και η δικαστική απόφαση τον δικαίωσε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αγρότης

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή “Teesdale” της Βόρειας Αγγλίας, όταν ο αγρότης διαπίστωσε ότι ο κάτοχος ενός Opel Corsa δεν ήταν διατεθειμένος να απομακρύνει το αυτοκίνητό του από τον ιδιωτικό του χώρο. Τον γύρο του κόσμου κάνει η απόφαση του δικαστηρίου που τον αθώωσε, ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός παγιδεύεται σε γέφυρα λόγω λάθος του χειριστή (+video)

Ο αγρότης διαπίστωσε ότι ένα αυτοκίνητο βρισκόταν μέσα στο αγρόκτημά του και ισχυρίστηκε ότι με ευγενικό τρόπο ζήτησε από τον 21χρονο κάτοχο να το απομακρύνει. Αυτός αρνήθηκε και μάλιστα επιτέθηκε στον αγρότη, με τον δεύτερο να δηλώνει ότι χτυπήθηκε στο πρόσωπο. Μόλις αντιλήφθηκε ότι δεν υπάρχει επικοινωνία με τον οδηγό του Opel Corsa, o οποίος ήταν υπό την επήρεια μέθης, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια.


Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, πήρε το μηχανοκίνητο παλετοφόρο και κυριολεκτικά πέταξε έξω από την ιδιοκτησία του το Opel Corsa, με αποτέλεσμα η ζημιά που προκλήθηκε στο αυτοκίνητο να είναι αρκετά μεγάλη. Η δίκη ολοκληρώθηκε χωρίς κυρώσεις για τον αγρότη. Στην ομιλία του ανέφερε ότι είχε μία πολύ κουραστική μέρα, το αυτοκίνητο ενοχλούσε και έπρεπε να υπερασπιστεί την ιδιοκτησία του.

Σημαντικός λόγος που επηρέασε την απόφαση είναι ότι ο αγρότης δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, ενώ οι γείτονες δήλωσαν πως είναι ένας αξιοπρεπής και εργατικός άνθρωπος. Ακολουθεί το video που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Πηγή: chroniclelive.co.uk

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.