Οδηγός παγιδεύεται σε γέφυρα λόγω λάθος του χειριστή (+video)

Ένα λάθος του χειριστή ήταν αρκετό για να τρομοκρατηθεί ένας οδηγός... και να χάσει την δουλειά του ο πρώτος. Το video κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Παγιδεύτηκε στη γέφυρα

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχουμε δει ατυχήματα πάνω σε γέφυρες που σηκώνονται. Βέβαια, κοιτώντας κάτι τέτοιο, το μυαλό όλων μας πάει στην θρυλική σκηνή του Fast ‘n’ Furious, όπως η κόντρα ολοκληρώνεται με ένα άλμα από τέτοιου είδους γέφυρα.

TractioN 2004 | Ο Κώστας Στεφανής στη γέφυρα Ρίου-Αντίρριου με Enzo Ferrari

Επιστρέφουμε στην πραγματικότητα, όμως, και μεταφερόμαστε στην γέφυρα Ocean Avenue της Φλόριντα εκεί που ένα λάθος ήταν αρκετό ώστε να τρομοκρατηθεί ένας οδηγός, αλλά και να χάσει την θέση του ο υπάλληλος. Ο οδηγός του Honda Accord πέρασε κανονικά την γέφυρα, αφού δεν είδε κάποιο μπάρα ή απαγορευτικό. Ωστόσο, σηκωμένη μπάρα συνάντησε στην απέναντι πλευρά “παγιδεύοντάς” τον ουσιαστικά.

Αμέσως μετά, η γέφυρα άρχισε να σηκώνεται και μαζί της παρέσυρε και το αυτοκίνητο. Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε και ο χειριστής μόλις διαπίστωσε τι συμβαίνει την κατέβασε. Κάπως έτσι, δεν υπήρξε κάποια σοβαρή συνέπεια πέρα από την δημιουργία φόβου στον οδηγό και… σίγουρα κάποιες γρατζουνιές στον εμπρός προφυλακτήρα του ιαπωνικού μοντέλου.

Το μόνο δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο χειριστής έχασε την δουλειά του, μιας και αυτός ευθύνεται για να ανοίγει και να κλείνει η γέφυρα με ασφάλεια. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, σήκωσε τις μπάρες κυκλοφορίας, έλεγξε ότι η γέφυρα είναι άδεια και την σήκωσε. Όσο για το αυτοκίνητο, ανέφερε ότι δεν το είδε γιατί δεν είχε ορατότητα στο συγκεκριμένο σημείο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.