Τεχνικό: To intercooler και πως δουλεύει (+video)

Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήματα κάθε υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα. Σε αυτό το τεχνικό κείμενο αναλύουμε τη λειτουργία του intercooler...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήματα του κυκλώματος υπερπλήρωσης είναι το intercooler. Το συναντάμε σε κάθε αυτοκίνητο με turbo κινητήρα και, όπως λέει το όνομά του, είναι εκεί για να ψύχει τον αέρα. Ας το δούμε αναλυτικότερα!

Τεχνικό: Τι είναι το Twin-Turbo και τι το Bi-Turbo; Ποια η διαφορά τους;

Καθώς ο εισερχόμενος αέρας περνά από το φίλτρο εισαγωγής ενός υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα κατευθύνεται προς την φτερωτή του turbo. Μόλις περάσει από εκεί, η θερμοκρασία του θα αυξηθεί κατακόρυφα, όπως είναι λογικό. Αυτόματα, θα μειωθεί η περιεκτικότητά του σε οξυγόνο και θα γίνει πιο αραιός.


Για να έχουμε αποδοτική καύση του μείγματος, θέλουμε ο αέρας να είναι πλούσιος σε οξυγόνο και η θερμοκρασία του να μην είναι υψηλή. Πρακτικά, η μείωση της θερμοκρασίας του αέρα κατά 10 βαθμούς Κελσίου αυξάνει την πυκνότητά κατά περίπου 3%. Έτσι, δεν υπάρχει καλύτερη λύση από την τοποθέτηση μίας συσκευής ακριβώς πριν από την πολλαπλή εισαγωγής, ώστε να μειώνει την θερμοκρασία του εισερχόμενου αέρα.

Τεχνικό: Τι είναι το turbo μεταβλητής γεωμετρίας; (+video)

Αυτό ακριβώς είναι το intercooler, ένας εναλλάκτης που μοιάζει αρκετά με το γνωστό ψυγείο του κυκλώματος ψύξης. Από το εσωτερικό που περνά ο συμπιεσμένος αέρας, ερχόμενος από το turbo, και ψύχεται με την βοήθεια του εξωτερικού αέρα. Στο video που ακολουθεί θα δείτε την πορεία που ακολουθεί ο αέρας πριν εισέλθει στον κινητήρα και το πέρασμά του από το intercooler.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.