Akio Toyoda: To μήνυμα του αφεντικού της Toyota προς όλους μας

Ο Akio Toyota, πρόεδρος της Toyota Motor Corporation, δημοσίευσε ένα μήνυμα δίνοντας τις δικές του απαντήσεις για το μέλλον της αυτοκίνησης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Akio Toyoda

Με ένα μακροσκελές μήνυμα προς όλους μας, ο Akio Toyoda έρχεται να δώσει απαντήσεις σχετικά με το μέλλον της αυτοκίνησης, την επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα, αλλά και την στρατηγική που θα ακολουθήσει ο ιαπωνικός κολοσσός. Αξιοσημείωτες πληροφορίες είναι η ανακοίνωση για 30 ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2030, ενώ όλα τα μοντέλα της Lexus που θα διατίθενται σε Ευρώπη, Β. Αμερική και Κίνα αναμένεται να είναι 100% ηλεκτρικά μέχρι το ίδιο έτος. Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα μέρη του μηνύματος του Akio Toyoda:

Διαβάστε επίσης: Το αφεντικό της Toyota με το ένα χέρι driftάρει, με το άλλο χαιρετάει! (+video)

“Γεια σας. Είμαι ο Akio Toyoda. Σήμερα, θα ήθελα να μιλήσω για τη στρατηγική της Toyota, για την επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα, ιδίως τη στρατηγική μας για τα ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία, τα οποία αντιπροσωπεύουν μία από τις πιο υποσχόμενες επιλογές. Πιστεύω ότι η επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα σημαίνει τη συνειδητοποίηση ενός κόσμου στον οποίο όλοι οι άνθρωποι θα συνεχίζουν να ζουν ευτυχισμένοι. Θέλουμε να βοηθήσουμε να πραγματοποιηθεί ένας τέτοιος κόσμος. Αυτή ήταν και θα συνεχίσει να είναι η επιθυμία της Toyota και η αποστολή μας ως παγκόσμια εταιρεία. Γι’ αυτήν την πρόκληση, πρέπει να μειώσουμε τις εκπομπές CO2 όσο το δυνατόν περισσότερο, το συντομότερο δυνατό.

Πιστεύουμε ότι όλα τα ηλεκτροκίνητα οχήματα μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες, ανάλογα με την ενέργεια που χρησιμοποιούν. Μια κατηγορία είναι αυτή των «οχημάτων που μειώνουν τον άνθρακα». Εάν η ενέργεια που τροφοδοτεί τα οχήματα δεν είναι καθαρή, η χρήση ενός ηλεκτρικού οχήματος δεν θα έχει ως αποτέλεσμα μηδενικές εκπομπές CO2. Η άλλη κατηγορία είναι αυτή των «οχημάτων με ουδέτερο άνθρακα». Τα οχήματα αυτής της κατηγορίας κινούνται με καθαρή ενέργεια και επιτυγχάνουν μηδενικές εκπομπές CO2 σε όλη τη διαδικασία χρήσης τους. Εμείς στην Toyota θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να υλοποιήσουμε τέτοια οχήματα. Σήμερα, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε αυτό που ετοιμάζαμε για το μέλλον.

Ας ξεκινήσουμε με τη σειρά Toyota bZ των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκίνητων μας. Για τη σειρά bZ, αναπτύξαμε μια ειδική πλατφόρμα προκειμένου να ανταποκριθούμε στις διαφορετικές ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς. Το πρώτο μοντέλο στη σειρά είναι το bZ4X, το οποίο ανακοινώσαμε πρόσφατα, ενώ επεκτείνουμε περαιτέρω τη συγκεκριμένη σειρά. Σύντομα θα προσφέρουμε επίσης μια πλήρη σειρά μοντέλων μαζικής παραγωγής σε λογικές τιμές, όπως η σειρά bZ, για να καλύψει τις ανάγκες όλων των ειδών των πελατών. Συνολικά μέχρι το 2030 η γκάμα της Toyota θα περιλαμβάνει 30 ηλεκτρικά μοντέλα.

Η Lexus θα αναπτύξει εκτός των άλλων ένα σπορ, αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μπαταρία. Παράλληλα στοχεύει να προσφέρει ηλεκτρικά σε κάθε κατηγορία μέχρι το 2030 και αποκλειστικά αμιγώς ηλεκτρική γκάμα μέχρι το 2035. Όσο για τις μπαταρίες, στο μέλλον θα αυξήσουμε τη νέα μας επένδυση από το 1,5 τρισεκατομμύριο γιεν που ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο σε 2 τρισεκατομμύρια γιεν, με στόχο να πραγματοποιήσουμε ακόμη πιο προηγμένες, υψηλής ποιότητας και προσιτές μπαταρίες.

Εμείς στην Toyota στοχεύουμε να είμαστε μια εταιρεία που συμβάλλει στο παγκόσμιο περιβάλλον, επιδιώκει να φέρει ευτυχία στους ανθρώπους, ενεργεί και παραμένει κοντά στους πελάτες της. Συνοψίζοντας, θέλουμε να γίνουμε μια εταιρεία που παράγει ευτυχία για όλους, τόσο για τα άτομα όσο και για την κοινωνία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ολοένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του σήμερα και αυτά που θα ακολουθήσουν. Θέλουμε πάντα το μέλλον να είναι πιο φωτεινό. Αν όλοι αναλάβουμε δράση με ενότητα μυαλού, με θέληση και πάθος, θα μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας πολλά χαμογελαστά πρόσωπα και μια όμορφη γη για την επόμενη γενιά. Αυτό πιστεύω. Και αυτό θα πετύχουμε. Σας ευχαριστώ.”

Πηγή: toyota.eu

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.