Το αφεντικό της Toyota με το ένα χέρι driftάρει, με το άλλο χαιρετάει! (+video)

Αφεντικό είναι, ότι θέλει κάνει! Ο λόγος για τον Akio Toyoda, που έκαψε αρκετό λάστιχο οδηγώντας ένας GR Yaris! Ας τον δούμε σε δράση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota GR Yaris

Ο Akio Toyoda δεν είναι ένα απλό… αφεντικό (CEO για να ακριβολογώ) και το έχουμε δει αυτό και στο παρελθόν, καθώς έχει εμπλοκή με τα αυτοκίνητα της μάρκας της οποίας ηγείται σε διάφορα επίπεδα. Ακόμη και στο οδηγικό κομμάτι (δείτε εδώ για παράδειγμα).

Δείτε επίσης: Απασφάλισε το αφεντικό της Toyota – “Όσο περισσότερα ηλεκτρικά φτιάχνουμε, χειροτερεύουν τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα”

Αυτή την φορά πήρε το αγωνιστικό Toyota GR Yaris και του έδωσε και κατάλαβε… καθώς “έκαψε” μπόλικο λάστιχο, όπως μπορείτε να δείτε και στο video πιο κάτω, το οποίο μας έρχεται από τη μακρινή Ιαπωνία.


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]