Ακόμη μία βράβευση για την Mercedes-Benz Ελλάς

Ακόμη μία βράβευση για τη Mercedes-Benz Ελλάς: “Business Superbrand 2021 - 2022” από τον Οργανισμό Superbrands!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes-Benz Ελλάς

Για ακόμη μία φορά η Mercedes-Benz Ελλάς βραβεύτηκε στην χώρα μας και προχώρησε στην πιο κάτω ανακοίνωση.

“Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής
Αθηνών, η Mercedes-Benz Ελλάς απέσπασε για ακόμη μία χρονιά μία σημαντική διάκριση από τον ανεξάρτητο οργανισμό “Superbrands”, ο οποίος αξιολογεί τις κορυφαίες προϊοντικές και εταιρικές επωνυμίες.

Η ανάδειξη των Superbrands 2021-2022 έγινε βάσει βαθμολογίας της 13μελούς Κριτικής
Επιτροπής του θεσμού και πανελλαδικής δημοσκόπησης κοινής γνώμης που διενήργησε η εταιρεία ερευνών MARC Α.Ε. σε δείγμα 800 ατόμων ηλικίας από 20-65 ετών μετά από αξιολόγηση 1.500 εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε 38 διαφορετικές κατηγορίες.

Η Mercedes-Benz Ελλάς έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ως “Business Superbrand 2021 – 2022” στην κατηγορία «Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα», έχοντας να ανταγωνιστεί άλλες 6 αξιόλογες εταιρείες του κλάδου.

Η σημαντική αυτή διάκριση σε κορυφαία εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα ουσιαστικά αποτελεί την αναγνώριση της Εταιρείας ως πρωταγωνιστή στην αναγνωρισιμότητα και τη δύναμη του ονόματός της, στην αξιοπιστία, στη μακροχρόνια συνέπεια και στην εταιρική υπευθυνότητα και επιβραβεύει τις άοκνες προσπάθειες του συνόλου των εργαζομένων της εταιρείας, οι οποίοι δινουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η Mercedes-Benz Ελλάς να αποκομίζει βραβεία διεθνούς κύρους και αναγνώρισης”.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.